- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos fejegységek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
crea1984
tag
nem találja az adott fájlt ezért nem birja megnyitni vagy zárolva van vagy más progi használja. nyersforditásban...elég sok minden lehet az ok, innen messziröl nehéz megmondani
probálj meg leszedni egy másikat hátha az jo lesz , de lehet nem telepithetsz mert nincsen jogod hozzá (nem rendszergazdi joggal vagy belépve) egyszerüen csak hibás a telepitö amit leszedtél...sokminden lehet..elsö körben szedj le egy másikat probáld meg azt.
-
crea1984
tag
hello! az én véleményem (ez nem azt jelenti, h mindinkinek ez lesz
) nekem most leadtek van elégedett vagyok vele a ventije kicsit hangos, de húzható, nálam a galaxy már bizonyitott én mindenkinek csak azt ajánlom, szerintem hihetetlen jo karikat csinálnak, szuper hütéssel. A gigabyte pedig állitolag megteremettet a legjobb passziv hütést, bár tapasztalaotm nincs rola, és én megtámogatnám egy ventivel azt is, mert simán felmegy szerintem 80-90 fokra a borda és azért az már a házban elég nagy hötermelést ad igy szerintem más elem is melegedni fog, nagyobb lesz a házban a hö, de itt van sok 8600gt tulaj szal szerintem mindenki tud mondani a sajátjárol pro és kontra
én a passziv hütést mindig kerülöm,de attol lehet jo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged