- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Invisibility
csendes tag
Utánnajártam a kérdéses processzordilemmának, és az nVidia oldalán remek összefoglaló van. Ott van a chipsetemhez is processzor ami az SLI-t kihajtja rendesen. Az alaplapom max 1066-os FSB-t bír és maximum Core 2 Duo-t ami nem rossz hisz már ki is szemeltem azt ami lehet hogy még a 7300GT-ket is jobban kihajtja. Ez az E6700 néven futó 2,66-os proci lessz. Bár 50K körüli ára kicsit borsos, de még mindíg olcsóbb mintha hozzányúlnék az alaplaphoz is. Bár a E4500 se rossz hisz sokkal gyorsabb a mostaninál. Amúgy sokat számít ha a processzor "támogatja" az nForce 570 sli chipsetet? Vagy ennek mi a jelentősége?
-
ricsy888
senior tag
Igaz, bocs nem vettem ezt figyelembe
De szerintem az E2200 megérné hiszen magas a szorzója (11x asszem) és csak 800-as FSB. Szerintem ezt a lapja is bíná. Vagy ha kell új lap és olcsón akkor egy itt egy szrintem nagyon jó ár/telesítmény mutató lap. (1333mhz FSB, 45nm-es procik támaogatása, 1066-os memókat is fogad, és tuningolni is nagyon jól lehet vele. Ehhez a laphoz pedig egy E2180 megfelel a 10-es szorzója miatt. Simán elér vele egy 3,2Ghz-et aztán már mehet is mellé a 8800GTS 512.
Bocs a sok off-ért, de amúgy sem nagyon megy a topic szóval akkor legalább így halad, ha nem is az ide illő témába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditecnika, harcászat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest