Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LiPiko

újonc

Hasonló dilemmák...
    Rendeltem egy Honor 8X Max-ot, európai raktárból (?) 2020.03.14-én. Visszaigazolták a szállítást 10-18 napra. Április elején semmi. Megnyugtattak, április végére itt a cucc.
    Áprilisban lejárt a becsült szállítási határidő, reklamáltam a Beargest-nél. Válasz: várjak türelemmel, május elején itt a teló.
    Határidő elérkezett, teló sehol. Reklamáltam a Beargest-nél. Válasz: várjak türelemmel, május végére megjön a csomag + GB pontok, VIP tagság rizsa.
    Határidő jött, teló sehol. reklamáció. Június 15-én tutti itt a teló. (az ugye holnap van...)
    Reklamáltam ma a Beargest-nél. Ebben a levélben már gyakran szerepelt a "shit" és a Gearbest egy mondatban. Válasz: várjak türelemmel június 24. és 100'% hogy megkapom a csomagot,mert egyeztettek a szállítóval.
    (? mi vaaan??? Az eddigi határidőket honnan szedték?)
    Az eddigi tapasztalat alapján majd 24-én ígérnek majd júliust, meg augusztust és szeptembert...
    Hab a tortán, hogy attól függően melyik oldalon kérdezed le a státuszt, adnak meg lengyel, német vagy magyar DPD beérkezést.

Közben látom, hogy a Covidos cuccokat 6 napos szállításra vállalják. Tehát azok már itt vannak az EU-ban. Azt valamiből finanszírozni kellett. Valamivel ide kellett szállítani. Akkor most van gond a szállítással vagy nincs?

Beugrott, hogy estleg az én, a te, meg az ő rendeléséből történt a vásárlás. Ezeken lehet most realizálni 100-300%-os profitot, az elektronikán meg 20-50%.

Nem állítom, hogy így van, de amennyiben igen, úgy a megrendelt elektronikus cuccokra nem marad budget.
    Ettől kezdve meg már olyan mint egy piramis játék. Az új belépők finanszírozzák az elmaradt rendeléseket és akkor omlik össze a rendszer, amikor többen kérik vissza a pénzüket, mint amennyi új rendelés érkezik.
    Nem állítom, hogy így van. Mindenesetre nem szabadulok a gondolattól és jelenleg nincs teló és nincs lé.

Új hozzászólás Aktív témák