Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- 3DMark 11 eredmények
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Kaptam ma a sulitól egy levelet benne egy 5800Ftos csekkel, hogy az 1. félévi tárgyújrafelvételi díjat fizessem be legkésőbb a vizsgaidőszak megkezdése előtt.
Na most ezt azért nem értem, mivel 8 tárgyat vettem fel és mindegyiket x-edjére, azaz ha mindre felszámolták volna akkor egy 42400Ftcsekket kellett volna küldeniük. Ráadásul beiratkozásnál közölték, hogy csak a 2. félévtől kell fizetnem, ha marad még mit felvennem. Mindjárt írok is nekik, hogy most mi a franc van?! Röhejes ez a pénzéhesség... 
Egyébként is milyen vizsgaidőszak eleje? Nekem már október óta az van.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na most ezt azért nem értem, mivel 8 tárgyat vettem fel és mindegyiket x-edjére, azaz ha mindre felszámolták volna akkor egy 42400Ftcsekket kellett volna küldeniük. Ráadásul beiratkozásnál közölték, hogy csak a 2. félévtől kell fizetnem, ha marad még mit felvennem. Mindjárt írok is nekik, hogy most mi a franc van?! Röhejes ez a pénzéhesség...