Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ágica73
csendes tag
válasz
orkester
üzenetére
Helló!
Köszi mindenkinek a grat-ot!!!!
Hát nem volt azért olyan könnyű. 2 hétig minden éjszaka hajnal 3-4-ig tanultam. Kell valakinek az én puska rövidített változata, elküldöm.
Szóval Ratkó bejött egyedül, majd megadta matekból és gazdstatból a feladatokat. Mindenkinek mást. Utána adatb-ból választhattunk tételt.
/Én voltam adatbázisból szigorlatelőkészítőn./ .. Utána lehetett kidolgozni a tételeket. Elég vázlatosan leírni, azt megnézik és belekérdeznekm egy-két helyen. (mármint a Ratkó).
Félk óra után bejött a Karácsony és kérdezte ki akar sztech-ből menni hozzá. Én gyorsan mentem, bár nem küldött el, hogy nekem adatbázis van, és 3-ra levizsgáztam nála.
Hozzá kell menni, mert ott azért van esély. Utána folytattam a többi tétel kidolgozását. Puskázni összesen talán 2 percet ha lehetett
, mert járkált a Ratkó. És azt is csak a legelején. Hál istennek utána jött Kupcsik, de az nagyon fingatta az embereket.
Szóval azt puskázd először, /mármint ha van lehetőség/, amihez gőzöd sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hozzá kell menni, mert ott azért van esély. Utána folytattam a többi tétel kidolgozását. Puskázni összesen talán 2 percet ha lehetett
, mert járkált a Ratkó. És azt is csak a legelején. Hál istennek utána jött Kupcsik, de az nagyon fingatta az embereket.