- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
-
Magic
tag
Szóval? :U
-
Magic
tag
Az 1#-ben megemlített fórumon találtam rá egy címre. Szóval itt: lumberjacker.kettenfett.com . A stósz az, hogy kapsz egy update-et és a Bios-ban ahol állítod az FSB-t ott találsz egy PCI/AGP divider-t. Próbáld ki! Amikor felnyomod az FSB-t kb 180-ra, akkor az osztót 6-ra állítva (ha jól tudom PLL/24) a PCI 33 körül megy majd. Majd írd le, hogy sikerült e!
-
marcee
addikt
-
Johnny
senior tag
Van egy Gigabyte GA7-VAXP-m (is), F13-as biosszal. Én nem látok benne 6-os osztót.
-
Magic
tag
Valaki? :F
-
Magic
tag
Hát senkinek sincs már VIA KT400-al szerelt deszkája? :O
-
Magic
tag
Hali! Most találtam rá az [L]http://forums.extremeoverclocking.com/forumdisplay.php?s=89182b280ebe7eb92f87b9cfbcc999a6&forumid=71 [/L] fórumon, hogy F13-as Pro Bios-szal új dolgot kapunk a Bios beállításban. Igaz, hogy 7VAXP-re van, de én ettől függetlenül felraktam. Sikerült is a Bios update, de mikor beállítom, hogy pl. 173-at pll/24-el ossza (vagyis 6-tal) a Windowsban az Easy Tune 34- et ír ki, míg a PC Wizard 33-at. Valaki próbálja már ki és írja le a tapasztalatait!
Aktív témák
Hirdetés
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest