Új hozzászólás Aktív témák
-
Erica Canada
csendes tag
Sziasztok!
En Canadabol irok nektek Merry Christmas mindenkinek!
Nekem Gateway laptopom van sajna kek halalnak nevezett virust kaptam es vittem a szervizbe de
nem ertettuk meg egymast es letoroltek az eredeti vistat rola es feltetek egy
Vista home Premiumot ebbe nem telepitettek fel minden alapot es hianyzik a regi azt meg fel is tudtam telepiteni es bent volt camera, word stb en nem nagyon ertek ezekhez a dolgokhoz.
Meg anno annak idejen ra irtam dvd-re a telepitojet /Gateway Recovery Management/ de sajna nem jo valamiert nem torli es nem telepiti a gepet.Kerlek SOS....
-
Attesz
aktív tag
Szia!
Kicsi a világ vagy inkább az internet közelebb hozza az embereket!
Nagyon rendes voltál!
Megjött a recovery DVD amit feladtál!
Vissza állitottam mindent és most ugy megy!
De azért megpróbálnám az itt megadott linkeken található drivereket!
Sajnos a gépet már használja a tulaja, igy a közeljövőben nem lesz lehetőségem kipróbálni!
Azért elteszem az oldal link-jét, mert soha nem lehet tudni!
Üdv
Attesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Garmin topik
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

nem ertettuk meg egymast es letoroltek az eredeti vistat rola es feltetek egy