Új hozzászólás Aktív témák
-
Erica Canada
csendes tag
Sziasztok!
En Canadabol irok nektek Merry Christmas mindenkinek!
Nekem Gateway laptopom van sajna kek halalnak nevezett virust kaptam es vittem a szervizbe de
nem ertettuk meg egymast es letoroltek az eredeti vistat rola es feltetek egy
Vista home Premiumot ebbe nem telepitettek fel minden alapot es hianyzik a regi azt meg fel is tudtam telepiteni es bent volt camera, word stb en nem nagyon ertek ezekhez a dolgokhoz.
Meg anno annak idejen ra irtam dvd-re a telepitojet /Gateway Recovery Management/ de sajna nem jo valamiert nem torli es nem telepiti a gepet.Kerlek SOS.... -
Attesz
aktív tag
Szia!
Kicsi a világ vagy inkább az internet közelebb hozza az embereket!
Nagyon rendes voltál!
Megjött a recovery DVD amit feladtál!
Vissza állitottam mindent és most ugy megy!
De azért megpróbálnám az itt megadott linkeken található drivereket!
Sajnos a gépet már használja a tulaja, igy a közeljövőben nem lesz lehetőségem kipróbálni!
Azért elteszem az oldal link-jét, mert soha nem lehet tudni!Üdv
Attesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest