-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanPie
csendes tag
Sziasztok, van értelme az Asussal viaskodnom?
Miután 5 nap után ismételten elromlott a laptopom, ugyan azzal a hibával, írtam egy panaszt nekik, levezetve mikor adtam be a leszerződtetett szervizbe, ahol 29 nap telt el az átadásom, és a futár kiszállításáig.
És kaptam egy választ a panaszra, amiben akkor kártalanítanak/cserélnek, ha az aktuális javítás meghaladja a 21 napot!
Na most ez mit jelent nekem? Utólag nem panaszkodhatok, mert ez már nem aktuális, illetve Őket nem érdekli a problémám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13.6" M2 (2022) 16GB RAM / 256GB SSD Éjfekete 36 hó garanciával
- Poco X4 Pro - 6/128
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Dell EqualLogic PS4210E (SAN) szerver, 12x SAS 6TB tároló, két PSU, két vezérlő kártya, RAID, iSCSI
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest