Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt nem a gamestarról írom, hanem csak úgy általában mivel életemben kb 1GMstart vettem.
Tehát pl. én akkor hívom egy újságot fossnak, ha a cikkek egy 6.kos gyerek színvonalán vannak. Semmi értelme az egésznek látszik rajta hogy kényszerből írta , mondanivalója 0, és még a mondatok, összefűzése is olyan eröltetett, hogy világosan látszik, emberünk csak arra ment hogy minnél előbb megtöltse karakterrel az újságot.
Ki nem állhatom ha nincsenek az újságban poénos képaláírások, vagy egy-egy poén a cikkekben. Ha viszont megpróbálnak poénosak lenni, de ez nem sikerül és olyan eröltetett, mint a szorulásos embernél a szarás, na azt mégjobban utálom.
Az utcsó érvem, ha nincs hangulata az újságnak, az egész egy silány szar, semmi hangulat, semmi, poén. fujj kb olyan mint amikor a Covit leváltották az 576tól és utána jöttek azok a tehetségtelen hülyék, Hogy azok mekkora egy LOL emberek voltak, nem is húzta sokáig az újság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Microsoft Edge
- Milyen NAS-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest