Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz vakablak93 #84969 üzenetére

Hát igen azért szaladtak fel mert szeparálódott a vásárlói kör. Egy adott vga kártyát (ügye a tápcsati, meg azon belül is milyen tápcsati meg bios) csak abba a laptopba lehetett már csak tenni és használni ergo majdnem ott vagyunk mintha rajta lenne az alaplapon. A gyártók összebeszélve csináltak egy lassú kivonulót ebből a világból. A minden egyben magasabb bevételt eredményez nekik, gyorsabb elavulás és elévülés miatt.
    A legtöbben használják 1-2 évet és aztán máris keresik a következőt. Ahogy jön a következő vga széria meg lesz rohanva az apró a sok használt Legion 3060 és 70-es laptopokkal, mert muszáj az egészet lecserélni egy komponens miatt. :K

Hát megéri vagy sem (persze a komplett vasra gondolok) én jó pár évre meg vagyok ágyazva vele amíg a proci tudja hozni az általam elvártakat. [link] Fogja tudni. :K És ha így nézem bizony nagyon megérte. :DD
    Megy még a gépbe majd +32GB ram és csókolom. Jövőre meg egy rtx 4090 Ti akár.
    (Hiába elavult a gépem mégis én leszek a leggyorsabb legkevesebb ráfordítással) :K

[ Szerkesztve ]

Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!

Új hozzászólás Aktív témák