- Milyen monitort vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- 5060TI/9060XT VAGY 3080/3090 az evga nosztalgiájáért??
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bedepi
tag
válasz
Darth_Revan #59640 üzenetére
Az új kijelzőkön nem tudom mi a helyzet, de a régieken nagyon látszik. Még a 144hz-nél is. Egyrészt nem törik a kép, másrészt normál esetben nem veszed észre a hirtelen fps esést. Ott is folyamatos marad. Előfordulhat hogy g-sync alatt is akadozhatnak egyes játékok, de általában ilyenkor mindig a driver okozza a hibát. Nagyon jó dolog, szerintem van létjogosultsága. Úgy hogy használtam mindkét fajtát, azt mondom, nem vennék gépet e nélkül. Ez a privát véleményem.
-
válasz
Igen.
Baromi nagy a különbség.
G-Sync-el sokkal fluidabb a játék. Azt szoktam mondani a hozzánemértő júzereknek, hogy a G-Sync annyit dob a játékélményen, mintha "eggyel nagyobb videókártya lenne a gépben" -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Nálam első sorban autószimulátor és FPS játékok mennek, így ha nálad is van hasonló az igények között azt mondanám kötelező. GSync-el szép folyékony kép, nincs törés.
GSync nélküli kijelzőknél autós játékoknál nagyon könnyű észrevenni a jelenséget, véletlenszerű microlaggok, az oldalsó szélvédőn kinézve az elsuhanó fák majdnem félbe vannak vágva nagy sebességnél, annyira nem bírja egyben tartani a képet kijelző. Gyakorlatilag teljesen megöli az immerziót és elképesztően fárasztó a szemnek nézni.
Személy szerint a GSnycet az egyik legjobb dolognak tartom (a 60hz feletti, nagy képfrissítési sebességű panelekkel karöltve), így olyan gépet biztosan nem vennék, amelyik nem tudja ezt a technológiát tökéletesen használni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged