- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Analóg fényképezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djrobaa
aktív tag
Nekem is DS3H van. Felpakoltam neki a F4es biost. Annyi változott hogy ugye már kilehet kapcsolni az integrált VGAt. Meg az inditáskori képnél irja alul hogy melyik gombal milehet csinálni. Ez marha fontos volt biztos. Nah mindegy. Kiprobálás képp felraktam énis azt az Easy Tune progit. Megprobáltam vele kicsit tuningolni de aztán ugy ahogy nálad is volt ujraindul folyamatosan, sőt a Vista közölte hogy nemhajlandó elindulni mert valami változás történt a rendszerben.
Tegap este kiprobáltam azt hogy beállitottam a ramoknak 2V feszt. Igy tökéletesen tudtam huzni a procit. 225FSB-ig (2583 Mhz), és a proci alapfeszen (1.300V) van. De ha beállitottam neki a 230 Mhz FSB akkor még bebootol a rendszer , és elis indul, de mikor bejön az asztal akkor mindig csak restart. Lehet hogy a ramok nembirják a 880Mhzet (Kingmax Mars 800Mhz 5-5-5-18)? Vagy emelnem kéne a proci feszültségén ?
-
HERR Z
veterán
nem dinamikusan feszel túl a lap, ha belősz fix 1.2V-ot, akkor is felkanyarodik 1.26V-ra is akár...mért?mert nem dfi hogy tartsa a feszt amit belősz neki...
kb majd minden lap csinálja amd fronton, míg ugye intelnél kevesebbet adnak
asus képes dinamikusan több feszt adni, ő ad 1.5V-ot is magától csak menjen a tuning
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest