- SSD kibeszélő
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyyh
csendes tag
-
Lajkó
őstag
válasz
.Gregor. #2210 üzenetére
Oksa, majd rámegyek a dologra komolyabban. Bár ennyi próbálkozás után örültem hogy megállt a rendszer rajta. Mellesleg az XPtelepítő nem lát semmit azon a 130GBon kívül, de úgy rémlik mintha mielőtt elkezdtem volna zaklatni, meglett volna mind. Bár a jumperhez nem piszkáltam, az tuti.
-
Morpheus
tag
válasz
.Gregor. #1761 üzenetére
annyira azért mégsem olyan tökéletes a progi
igaz, h indulásnál rákényszíríti a takarékos üzemmódot (ez jó és hasznos, legalább ezel nem kell minden egyes indításnál foglalkozni)
viszont ha elindítok egy HD filmet ami leterhelné a procit akkor felnyomja maximum teljesítményre, a film kikapcsolása után viszont nem állítja vissza takaréksoraMost ezzel szenvedek, hogy hogyan lehetne ezt beállítani
-
Morpheus
tag
válasz
.Gregor. #1756 üzenetére
végülis úgyis van időm, hát lekaptam, gondoltam kipróbálom
Azt kell, h mondjam, hogy hálával tartozom
Tökéletesen bevált a progi
1. Lekaptam
2. Program Filesbe létrehoztam egy könyvtárat és belecsomagoltam (szal telepíteni sem kellett)
3. Elindítottam, beállítottam, h a Win indulásával egyidejüleg induljon és egyből a tálrácra rakja magátEzek után újraindítottam a gépet és láss csodát, ott van a tálcán, folymatossan mutatja
1. a 2mag terheltségét
2. a CPU frekvenciáját (ha fölé viszem az egeret akkor bővebben ki is ír mindent)Jah és egyből le is szabályozza a CPU-t, szal nem is kell a beállításokkal szüttyögni...
Szóval összegezve:
Érdemes felrakni
Köszi -
04ahgy
nagyúr
válasz
.Gregor. #1713 üzenetére
Én nem tudom átdugni, lévén Logitech G5. PS/2-n nem tudom a tudását kihasználni.
Oliverda @ #1715: a GA-MA69G-S3H, a GA-MA78G-DS3H is borda nélküli (nekem ilyen van), ráadásul csak 4 fázisú PWM-el szerelt. Mégis bírták a 2 magos tuningot. És tudjuk, hogy kis feszültségemeléssel, órajelemeléssel már ott is túlléphető a 140W. Továbbá, hogy hány W teljesítményt tud egy PWM kiszolgálni, az nem hűtőborda kérdése. Megfelelő mennyiségű, megfelelően kis csatornaellenállású kapcsoló FET-ekkel kicsi a melegedés. És azon FET-ek darabja képes 150A-t kapcsolni, olyan alacsony a csatornaellenállásuk. A CPU legrosszebb esetben 1V mellett vesz fel 140A-t, ha 140W-ot fogyaszt. És nem 1V-ot kap, henem többet ---> kisebb a felvett áram. Továbbá nem egy, hanem öt, ellenütemben dolgozó FET párral meghajtott kapcsolófokozat szolgáltatja. Legrosszabb esetben sem több az áramerősség 25A-nél FET páronként. Egy 150A-es FET-nek a 25A pedig nem valami sok vizet zavar melegedésileg.
Update: most fogtam meg a lapocskámat: sokkal forróbbak az energiatároló tekercsek vasmagjai, mint a kapcsoló FET-ek...
HGyu
-
fausztg
csendes tag
válasz
.Gregor. #1205 üzenetére
Szia! Nevetni fogsz, de eddig egyetlen Asus lap sem szállt el, amit összeraktam. voltak próbálkozásaim más márkákkal (Abit, MSI) de valahogy mindig megszívtam azokkal. A Gigabyte-ról élt bennem, hogy talán nem olyan rossz, de egy kis minőségellenőrzést végezhettek volna. Mind1 csak kishúgom van nagyon elkeseredve, aztán talán ezért ragadt rám, elnézést, ha bántó voltam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest