- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz parandroid #29022 üzenetére
200 körül van, és 175 felett hajlamos vagyok a túlmelegedésre, ha nincs elég hideg. Onnantól meg hidratálni kell, vagy jönnek az eü problémák. Ittam előtte is rendesen, de 7k-nál már így is locsolni kellett magam. Olyan 10-12°C lett volna az ideális nekem, nem 20-23°C ami időkép szerint volt. Talán novemberben még belefér még egy próbálkozás itthon, meglátom. Még az is lehet, hogy elugrok futópályára körözni, bár azt rohadtul utálom, mert féloldalasan terheli a lábam, meg vagy ezer kör lenne. Egyébként nyugodtan számolhatsz 187-188 körüli pulzussal, az átlag csak az indulás meg a frissítők miatt lett 184. Ez a max előtti fokozat teteje nálam, és talán olyan 4:00-ig tudok ezzel menni. Felette már ritmus váltás kell, és 190 fölé megyek pulzusban, pace-ben meg 2:50-3:50 ami tartható távtól függően, de max 2km-ig. A 3km-t azért akarom megpróbálni, kíváncsi vagyok, hogy be tudok e menni 4:00 alá azon a távon.
Buliban hasznos! =]
-
bencze
senior tag
válasz parandroid #29022 üzenetére
Én egy olyan cikket olvastam ami szerint maratonon ilyen körülmények közt olyan 15 perc befutóidő különbség is lehet (egyeseknek több, másoknak kevesebb). Oké, ez biztosan átlagolt ha egyáltalán megbízható a forrás, meg maraton meg ki tudja mi egyéb számít még, de azért elég soknak tűnik.
http://fellrnr.com/wiki/Impact_of_Heat_on_Marathon_Performance
Persze kicsit scifinek tűnik, sok a szám benne meg minden a csávó igényes dolgokat rak össze, de nem tudom, mennyire hihetők ezek a dolgok. Talán valami nincs benne, hogy milyen edzésmunka kell ahhoz, hogy az embernél tényleg ez jöjjön elő, lehet, hogy max formában kell lenni vagy fene tudja. Kicsit mint az órám vo2max által kitalált versenyidőim, jelenleg 3:07-es maratont mond nekem
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest