- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Házimozi belépő szinten
- DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Never79
tag
válasz
Zozo0525 #70303 üzenetére
Hát szerintem akkor azért ez szép teljesítmény. Az olyan körülmények alakulásával, amire nem nagyon tud hatni az ember nem tudsz mit kezdeni.
norby_42:
.
tomcica: mért nem vagy rá büszke? Te tolod itt (talán) a legkeményebben. Ha meg minőségi is, akkor nem feltétlen a km számít.
. Érdekes amúgy, van aki pont máshogy fogja fel. Megvan az célverseny, és arra készül.
Alg: örülök, hogy sikerült megvalósítani azt amit elterveztél. Az alpesi táj engem is izgat. Jövőre valószínű Rax és környéke lesz egyszer az úticél.
Arra rájöttem, célok mindig kellenek. Anélkül egy idő után "robotmunka" az építkezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest