Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- NVIDIA® driverek topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
bencze #36909 üzenetére
Csak hogy árnyaljam a képet egy random cikkből: [link]. Én nem szívesen tekerek kicsit is forgalmasabb utakon, mert mindenki kap jogsit nálunk. Tegnap pl sétálás közben ment el valaki mellettem 10 centire kb 80-al... Valamelyik évben egy kocsi fát húztak rám majdnem amikor tekertem, mert a köcsögnek derogál visszaváltani és lassítani, ha emelkedőn megy fel. Nincs közlekedési kultúra, főleg azokkal szemben, akik kocsival kisebb eszközökön közlekednek, és ameddig így van, addig életveszély kimenni az útra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest