Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz
dabgergo #36598 üzenetére
Bár a fősport a bringa, de tegnap futnom kellett volna, a lényeg meg szerintem azonos:
szerda reggel kezdtem köhögni, meg éreztem a torkomat. Este 1,5 órát görgőztem 120-130 pulzuson (ez is volt kiírva), nyilván jobban nem lettem tőle, bár a bringán egész jól voltam. Csütörtökön kellett volna kint futnom, de az edzőm azt mondta semmi intenzív addig, amíg nem érzem reggel azt, hogy 100 %-os vagyok. Javaslata az volt, hogy szobában görgőn, ventilátor nélkül menjek max 110-es pulzuson addig, amíg elkezdek izzadni (15 perc), utána egyből stop. A következő napokban ugyan ez, amíg nincs gyógyulás. Elvileg ennyi mozgás elég ahhoz, hogy a nyirokrendszer beinduljon, és kimossa a sz*rt a rendszerből, ami aztán orron át meg vizeletként távozik. Napi 4,5 liter teát iszok + a járulékos (pezsitabi, BCAA).
Azt nem tudom, hogy valami nyavaját kaptam el az asszonytól, aki 1 hétig szenvedett, vagy a hétvégi 2x3 óra kinti bringa nem tett jót és csak megfázás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.350 mill ft
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest