-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMGM6
tag
Alapvetően nem lenne gond, a kínai motorokkal, csak azért azt tudni kell, hogy ugyanazok a kínai motorok (alkatrészek) több minőségi kategóriában készülnek. Ugyanis pl. a mérettűrések növelésével, az anyag minőség csökkentésével, drasztikusan csökkenthetőek a gyártási költségek, nyilván a leggyengébb minőségű motorok általában a legolcsóbb gépekbe kerülnek. Ezzel még nem is lenne olyan nagy baj, (különösen, ha mindenki tudná, hogy mire számítson amikor megveszi pl. a Hecht, Riwall, Seppach. stb... gépeket). Az igazán nagy baj akkor kezdődik, amikor pl. a Husqvarna fűnyírókban is elkezdenek repedni, törni a pl. a Loncin motorok, pedig sajnos erre is elég sok példa van.
-
dsk976
csendes tag
Mivel nem érkezett válasz, így magamnak válaszolok.
Bementem a boltba és megnéztem/tologattam mindkét modellt. Az RM 248.3 nekem brutálisan nagy. A másik is nagy és nehéz a korábbi fűnyíróimhoz képest, de a kettő közül számomra az volt a könnyebben manőverezhető. Szóval végül azonos áron az egyszerűbbet választottam és megvetem a Stihl RM 2.2 R-t.
Ma nyírtam vele először füvet. Hát, éppen elférek vele a növényeink között. Nehezebb vele forgolódni, mint a régivel, de mégis másfél óra alatt lenyírtam a füvet a ház körül. Korábban inkább 3+ óra volt a szintidő. Olyan szépen mulcsozta a füvet, hogy nem is látszik. Utána még végigmentem a vezetékes szegélynyíróval is, ami még plusz 40 perc volt. Lehet, hogy a szegélynyírót is lecserélem egyszer majd egy aksis gépre, de azt ritkán szoktam használni, évente csak néhány alkalommal kínlódok vele, amikor már túl nagy a nehezen hozzáférhető részeken is a fű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest