- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NiMH akkumulátor
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PartyShan
aktív tag
Hali!
2 napja vettem egy shure se-215-öt és csak annyi lenne a kérdésem örömömben, hogy egy ilyen pici driver, hogy képes ilyen brutális mélyet kiadni magából? XDDDD
Fülig ér a szám
Ajánlom mindenkinek. Én elektronikus zenét hallgatok vele és nekem tökéletes. Eddigi legjobb fülesem.Üdv
-
PartyShan
aktív tag
Sziasztok!
Korábban kértem segítséget füles vásárlással kapcsolatban kaptam is pár segítséget. Azóta nézelődtem és van pár kiszemelt darab.
-Shure215
-Fischer Audio Consonance
-Vsonic GR02
-Sunrise XcitedTudom, hogy nem egy kategória meg árban is különböznek. A shure215-nél tartok egy picit a fül fölötti elvezetéstől, hogy mennyire lesz nekem kényelmes.
Sajnos nem nagyon tudok dönteni. Ti melyiket választanátok.
Ilyen zenét szoktam hallgatni.Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
PartyShan
aktív tag
Sziasztok!
Erre még valakinek javaslata?
Annyival egészíteném ki, hogy nem szeretem a fül mögötti elvezetést.[ Szerkesztve ]
-
PartyShan
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Elég régen jártam a topikban. Amiben a segítségetekre lenne szükségem az az, hogy szeretnék egy új fülest, mert ami most van Xears-TD2 attól idegbajt kapok. 1 éve van meg és már megőrülök, hogy nem tudom elsőre behelyezni a fülembe normálisan. Kényelmetlen, de nagyon. A hangja az megfelel.
Szóval szeretnék új fülest venni aminek a hangja hasonló mint a TD2-é. Ha mélyben almarad tőle az sem gáz max adok neki EQ-val egy picit. Mondjuk úgy, hogy az ár az 10-20e Ft-ig mehet el. Csak elektronikus zenét hallgatok.
A szempontjaim:
-kényelmes legyen
-vékonyabb és rövidebb cső
-meleg hangzás mély kiemelésselAzt hiszem ennyi. Nem gond a külföldi rendelés sem.
Visszaolvasgattam és nekem szimpatikus lenne a GR06, igaz ez inkább kiegyenlített füles ha jól tudom.
Szóval ti mit ajánlanátok?Segítésgeteket előre is köszönöm.
-
PartyShan
aktív tag
válasz Bushmann #14159 üzenetére
Van itthon legalább 8 pár harangom sennheiser, sony, panasonic és mindegyikkel potyog. Alapvetően a közepes lenne a jó mert ez szigetel a legjobban. Mondom az előző fülessel ilyen probléma nem volt és annak a csövének az átmérője 1mm-el volt kisebb mint a TDII ugyanazzal a haranggal az nem esett ki a TDII meg igen. Ez persze csak séta közben.
-
PartyShan
aktív tag
Üdv.
Lenne egy olyan fennálló problémám, hogy a bal fülemből kiesik a füles (TDII) mert a csőnek az átmérője nagyobb egy picit. Próbálgattam a harangokat szivacsot de egyik sem volt az igazi. A legjobb egy olyan harang lenne ami az M és az S között van.
Viszont nézegettem habszivacsok után és ezt találtam. Ez 15 dodó amit kicsit sokallok. Nem tud valaki valami hasonló megoldást olcsóbban? Amennyire tőlem telt keresgéltem,de csak ezt a comply foam-ot találtam mindenhol. Lehetséges, hogy csak ő gyárt ilyet?Szerk:
Lassan már olyan drasztikus elhatározásra jutok, hogy a cső külső részét lecsiszolom olyan átmérőjűre mint a CX55-é volt mert az tökéletes volt.[ Szerkesztve ]
-
PartyShan
aktív tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy TDII fülest és a jobb oldaláról kiesett a fémrács. Még garanciális. Szerintetek erre vonatkozik a garancia? Ha igen valaki segít nekem érvényesíteni nyelvtudás hiánya miatt. Számla minden megvan.
Előre is köszönöm.
-
PartyShan
aktív tag
válasz ntomka #13652 üzenetére
Igazad van, nekem például a bal oldali hallójáratom kisebb és más szögben kell beledugni a fülest is.
A sony hybrid harangokból nekem az utolsó előtti lenne jó szerintem. Amúgy meg a közepes és a legkisebb között kellene ami jó lehet a fülemhez és sétálás közben sem kellene igazgatni.zack: komolyságos "fakír" lehetsz én inkább úgy mondanám hogy beteg vagyok
igaz amilyen zenét hallgatok ott eléggé dominál a basszus meg a magas is. Azt nem is mondom hogy az meg maxra volt húzva a TDII előtt, de most nincs Ez úgy tudja azt a magas tartományt, legalább is így hallom ha jól hallom (és nem nyomja el a mély )Köszönöm szépen a tippeket, majd nézelődök és remélem megtalálom a nekem valót. Most úgy néz ki hogy a dupla harangot ha áttolom a füleimen akkor nem esik ki igaz a gép előtt ülök és nem sétálok.
[ Szerkesztve ]
-
PartyShan
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég én is szert tettem egy TD100 II -es fülesre.
Megosztanám pár napos tapasztalatomat. Először is le kell szögeznem, hogy nem vagyok vájtfülű, nem tudom olyan részletesen elemezni egy füles hangját mint Ti. Ez előtt egy CX55-ös fülest hajtottam és úgy gondoltam, hogy nagy lesz az előrelépés. Amikor bejáratlanul hallgattam meg, a cx55-öshöz viszonyítva sokkal tisztábban szólt több mély volt benne. Élvezhetőbb volt a zene vele. Aztán bejárattam és magam sem hittem volna, hogy hallani fogom a különbséget, de talán lágyabb lett a hangzása, a magasak előjöttek a közepekkel együtt. Egy iAudio 7-tel használom és ezelőtt szétEQ-ztam a fülest hogy legyen mély meg magas (persze a TD-hez képest), most az EQ flat állásban van, de mivel imádom a basszust ezért muszáj vagyok 5-ösre állítani a MachBASS3 effektet. Na így már pöpec számomra is. Az egésznek a szépséghibája az, hogy sajnos szinte az összes haranggal kicsúszik a fülemből, mert egy hajszálnyival vastagabb mint a cx55. Kipróbáltam az összes (kb.: 8pár) harangot is és azzal elviselhető, amelyikkel a sennheisert használtam, de lehet hogy az a harang egy régebbi sony fülesemé volt már nem emlékszem. Egyedül ez az ami elszomorít, mert mindig igazgatni kell a fülemben. Bár ez nem a füles baja hanem a hallójáratomé. Egyébként a közepes harangot használom és attól lenne jobb egy minimálisan kisebb és szerintem tökéletes lenne. Esetleg tudnátok ajánlani olyat amit lehet itthon is kapni?
Köszönöm a figyelmet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest