Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Kriccs #77194 üzenetére
Magaosi K3 Pro? ATH-E40? Ezeket érdemes lehet még megnézni.
A Shure nem is tudom igazán miért van még ott. Nem is nagyon lehet már 30 alatt kapni (errefelé főleg). Talán mert úgy elfeledkeztünk róla, nem sokan keresik, nem is sokan veszik már manapság, így sok vizet nem zavart. Pár éve még jobb volt az ár/érték aránya, de azóta sokat változott a piac, a Shure pedig olyan 5-6 éve nem sokat újított. Mondjuk ez még nincs olyan szörnyű, mint például a Sennheiser, akik már 10-15 éve nem újítottak semmit.
-
törölt tag
válasz Kriccs #77192 üzenetére
Igen, használhatnád elviekben. Bár szerintem a Shure a hangja alapján nem éri meg a 26k-t sem annyira, a felét még megérné kb. Ami előnye, hogy jó anyagminőség és kidolgozás jellemzi, nagyon kényelmes és viszonylag strapabíró.
Hopp, most nézem, hogy te B200-ról írsz, nem B400-ról Nem tudom miért, egyből a 400-ra asszociáltam. A 200-at viszont nem hallottam még, így arról nem tudok mit mondani. Látatlanban talán inkább GR07, vagy ha van még akciós RHA T10 esetleg valahol.
-
törölt tag
válasz Kriccs #77184 üzenetére
Hangban egyértelműen a BW a jobb a kettő közül. Esetleg még az aprón jó áron hirdetett AKG N40 lehet a barátod. Amúgy A BW M5-ben emlékeim szerint semmi basszus nincs, egy fémes hangú, cincogós förmedvény volt. A Xears meg többnyire mélyben emelt szokott lenni, bár ezeket a modelleket nem tudom, mert annyira sok variációt csináltak, nem tudtam követni.
Kábelt tudsz magadnak is csinálni, lehet venni külön csatlakozókat, meg ilyesmi, ha nagyon drágállod a gyári megoldásokat (meg amúgy ebay is tele van utángyártott kábelekkel, csak kérdéses a minőség).
-
Shufny
őstag
válasz Kriccs #17070 üzenetére
Ezért is hívtam fel rá a figyelmet egyből, mert sokan nem használják, pedig nagyon jó. (nem úgy, mint mondjuk head-fi -n. Ahol google -lel jobban lehet keresni oldalon belül... )
Egyrészt azért nem írtam, mert sokszor volt már szó róla. Fölösleges megint. Másrészt ennyivel nem jó lerendezni, mert nem teljesen helytálló. Egyrészt szerintem egy szint a két füles, csak más karakter. Viszont az M1 -é közelebb áll a valósághoz, kvázi az a jobb. Viszont sokan (mondhatni a többség) nem ezt szeretik, hanem a kiemelt mélyet. (M2) Technikailag talán még jobb is egyébként az M2, mert a mélykiemelés ellenére viszonylag lépést tud tartani. Ez meg még ugye csak a hang (és az sem túlzottan kivesézve, de ugye ezt már többször megtettük). Az M1 -hez sajnos nem a hybrid copy szilikonok járnak. Bár lehet, hogy az új szállítmányhoz már igen, ezt nem tudom. A különböző kialakítás is szerepet játszhat a döntésben, de van akinek még a kinézet is.[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
válasz Kriccs #17063 üzenetére
Legutóbb direkt belinkeltem neked még a keresést is, amiben volt több hozzászólás is a CX500 , M1 , M2 kapcsoláról. Ha ez nem lett volna elég, rákeresel külön bármelyikre, (pl "Brainwavz M1") akkor megtalálod a többi véleményt is róla. Ezek után te még 6x beírod, hogy "még mindig várod a választ" inkább. Ugyanígy, ha rákeresel a Sony Hybrid -re, akkor megtalálod a leírásokat. Aztán rákeresel a tulajokra, mondjuk Dave -re, és viola: megvan, hogy ebay -ről szerezték, és az is hogy nagyon hasonló hamisítványokat is árulnak. Méggyorsabb, ha egyből az EX10A -ra keresel.
-
zack
nagyúr
válasz Kriccs #16974 üzenetére
Persze, mert még nem hallottál ilyen minőségű zenét.
Még iPhone-nál is érezhető volt a dinamika emelkedése, és a még részletesebb, hangszerekre lebontható részletesség.
Csak azért nem terjedt el, mert költséges az előállítása, nagy helyet foglal, és ha esetleg kapható is ilyen formátumban zenei anyag, az a sokszorosa a normál audio cd-nek.
Ilyen minőségű zenéknél jön ki a high end kategória minősége, és hogy miért kerül, a csúcstechnika annyiba amennyibe.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Kriccs #16968 üzenetére
SACD formátumban akár 100-120Mb is lehet egy szám, igaz itt 3000kbit/s a mintavételezés sebessége, és a 24bit / 88,2kHz sem csökkenti a szám méretét.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Shufny
őstag
válasz Kriccs #16898 üzenetére
Lényegtelen, mert egyiket se szállítják ide. (mellesleg a szállítás általában $33, és valószínűleg a vámot se úszod meg az áfával.)
Szóval egyrészt ne legyél lusta a helyén kérdezni a dolgokat, másrészt ne legyél lusta olvasni. Kb minden oldalon rátalálsz az Xears, Brainwavz stb. szavakra. És sűrűn van szó joker és clieos threadjéről is. Olvasd át azokat, és utána keress rá külön arra, ami tetszik.
Ja, és amazon nem értékeli a boltokat, a vásárlók értékelik, vagy a boltok saját maguknak mondjuk 2000 féle néven. 10 db értékelés semmire sem jó, és 95% nem számít jónak. Egyrészt az emberek nem szúrják ki a hamisítványt, mert ez nem olyan, mint a romlott tej, másrészt rengeteg egyebet is árulnak általában, amire kaphatnak pozitív értékelést.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest