Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
Ez jobb, mint a zsugorcső! A zsugorcső, még zsugorítva is túl lágy volt, és nem lehetett rendesen ráhúzni a szivacsot. Ez a vetőcsőre is szorosan ment rá, a kis perem nagyon jól tatja, látszik, ahogy kinyomja, utána pedig újra beszűkül. Amúgy a "hosszabbító" és a szivacs vége között kb 0,5mm van, tehát mondhatjuk, hogy végigér.
Mikor kerestem ezt a True-Fit-et, épp sehol nem volt ebay-en (a piros), illetve akitől a Star-Fit-et rendeltem, neki sem volt... Amúgy, a gyári Shure szivacshoz képest ez mennyit bír? Mert én bármennyire is tisztán tartom a fülemet, nagyon max. 2 hét múlva annyira megszívja magát a testnedvekkel, hogy hiába nyomom össze, nem marad úgy, és így nem megy a helyére.
Próbálkoztam mindenféle szilikonokkal, de igazából egyik sem jött be. Az egyetlen, ami használható, az egy Triple Flange, de azt meg nagyon pontosan el kell találni, hogy hogyan teszem be. Akkor viszont jó.
Aztán múltkor itt írtátok, hogy volt erről régebben szó, utánanéztem, és ezt fejlesztettem.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest