Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz BigBlackDog #48226 üzenetére
Én az itteni véleményekre gondoltam, ahogy írtam is, meg ha visszaolvasol nem egy embernek tűnt fel a sziszegés. Ha valami azonnal feltűnik akkor az nem biztos hogy úgy van rendjén, de mivel nem hallottam nem tisztem ítélkezni, csak annyit írtam hogy kettős véleményeket látni. Klipsch, sennheiserek, beyerdinamic viszonítási alapom volt az ms01-hez, a cowon s9-emhez ez volt a tökéletes füles. Bármilyen stílusra rá tudtam alakítani, eq nélkül pedig a rock-pop stb nagyon szépen ment vele. EQ-val meg mélyhangimádat határtalanul kiélhető volt vele mert bírta, de Ludovico Einaudi is még szépen szólt vele.
Én belefáradtam a fülesekbe, túl drágák és hiába vigyázok rájuk, a legtöbb 2 év múlva elhasal. Mindig van olyan élethelyzet hogy gyorsan el kell rakni a lejátszót, vagy kiszedni füledből, én ezeket is minimalizáltam így sem bírták. A sennheiser cx 55-öm meg kb 6 éves lehet és már ragad a gumija mert bomlásnak indult de még mindig kutya baja ezt leszámítva. Nem velem van a baj, ilyenek a fülesek. Rendeltem egy brainwavz s1-et mert az masszívnak néz ki, ha nagyon nagy a kompromisszum, nem tetszik a hangja akkor én is kipróbálok egy vsonicot.
-
bucsher
őstag
válasz BigBlackDog #48226 üzenetére
+1
GR07 VSD1 megéri az árát, és a hírek szerint a VSD3 is.In the pipe - five by five!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest