Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wolfman
veterán
válasz #16820480 #76035 üzenetére
Én pedig azt várnám, hogy 70e ft-os kategóriában már ne nagyon kelljen kompromisszumot kössek, minden a helyén legyen, tisztán, erősen. Efölött meg jönnének amik pluszt adnak mondjuk anyaghasználatra, árnyékolásra, izolálásra és ezáltal még tisztább és jobb lesz a hangzás, de közben hallottam vagyis olvastam már itt tőletek, hogy drágább füleseket is gond nélkül lefikáztatok és nem ajánlott lett. Most meg nem mondom melyik.
Volt vagyis van még nekem ez a Vsonic GR07BE fülesem, ami már elég ergya állapotban van. Nagyon szerettem, szép tiszta hangja van, még a mélyek is elegek nekem, de a térérzet/sztereo nagyon össze van nyomva, mintha egy kis szobában ülnék vele, kényelemre se erős sajnos, anyaghasználatot meg ne is említsük. Ha majd mégis rászánom magam a Logitech UE900S-re nagyon egyik ilyen gyengeséget se szeretném tapasztalni.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
SirRasor
addikt
válasz #16820480 #76028 üzenetére
Ja igen, itt nem sok látszott belőle.
Ebből a logoutos cikkből indultunk ki.Make Love not war!
-
törölt tag
válasz #16820480 #75821 üzenetére
Huawei Mate9 hajtaná, szerencsére az Oreo frissítés hozott magával pár kodeket.
KodekekAptX ami miatt kíváncsi vagyok erre a fülesre(RHA), plusz a 12 órás üzemidő se semmi. Este meg is rendeltem, ma kiderül, hogy milyen, majd írok róla. Ha viszont nem lesz jó a fülembe, imádkozokhogy visszavegyék. Ha pedig beválik, még a 3 év garancia is pozitívum.
Jaybird régóta húzza az agyam, de a külföldi rendelés nem tetszik, ráadásul annál is benne van, hogy nem illeszkedik kényelmesen a fülembe.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz #16820480 #75783 üzenetére
Ár/érték kérdése a dolog. AK-ból elég drága minden, és ha már esetleg valamikor feljebb lépnék, akkor mindenképpen Android kéne, hogy lehessen távvezérelni, menjen rajta Spotify/Tidal...
Szoktam a Dragonfly-t is használni, de utazáskor macera, egyszerűbb még a külön eszköz is, illetve akkor nem merül a telefonom. Illetve a Blacknél az X5-1st gent is jóval jobbnak érzem. Vagy ha telefonról akarok zenét hallgatni, akkor bepattintom a hifi modult (mert most éppen van azom is, de az is eléggé meríti a mobilt, és a méreteit is változtatja, sok a kompromisszum). (DF Red pedig nekem nincs sajna, és 2 ilyen kütyü mellett nincs is tervben)Köszi a bluetooth cuccra a linket, ilyesmire gondoltam.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
korpicschess
veterán
válasz #16820480 #75770 üzenetére
Most még néztem az aprós AX35-öt, már írtam is szentkutinak, hogy meghallgatom. Bár erősen gondolkozom, mert valószínű tartalék lenne az inkább.
Van még egy futásra használt AKG K323XS-em, de az elég gyengus, meg van egy dual driveres Samsung tuned by AKG (ami ár/értékben elég jó), de az nagyon V.
Az XBA is elég V hangú, én unalmasnak nem mondanám, a mélyei elég jók, viszont nekem a magasaival van inkább problémám, telefonról elég sziszegős bír lenni, amit nem bírok tolerálni hosszú távon. Mondjuk X5-ről vagy akár LG B&O modulról már nincs ilyen probléma vele, de valami hiányzik, vagy csak már nagyon megszoktam a hangját. Mondjuk az X5-ről minden elég jól szól.Múltkor hallgattam egy Dragonfly Red-et, és elsőre nem estem hanyatt, de aztán egy 20 perc hallgatózás, és utána a Blackre visszaváltáskor éreztem, hogy a Red valahogy természetesebb, könnyedebb hangú volt. Mondjuk ezt csak fejessel próbáltam, Nighthawk-kal. Lehet, hogy csak azért találom meg a cuccaimban a hibát, mert most elég máshogy szól mindenem.
Egy szó, mint száz, az XBA-2 valószínű még mindig jó kompromisszum ebben a 15-20k-s ársávban.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz #16820480 #75763 üzenetére
Nem zárom ki feltétlenül a fül felettit, a Shure is az, csak jobban szeretem azt, ami nem.
Volt nekem egy rövid ideig Vsonic AN16, ami elvileg GR07 driver GR06 házban. Nem volt rossz, de nem is tetszett igazán, ezért is adtam el, nálam ahhoz képest a Sony bőven jobbnak tűnt. Pl. egy VSD3 számomra hallgathatatlan, tudom ez a szériában a másik véglet.
Valamint igen, egy barátom Vsonicján a tönkrement a kábel, aztán az ezüst kábel is, a Sony meg ezer éves, és semmi baja. Mondjuk a mostani cuccaim mellett kevésbé hallgatom szívesen, csak ha utazom, de azért meghálálja a normális forrást, telefonról rettentő fárasztó hangja van.Krill77:
Köszi a tippet. Nem ismertem, meg így látatlanban biztos nem váltanék rá, de megjegyzem, ha esetleg valamikor bekrepálna a Sonym.[ Szerkesztve ]
-
MineFox54
őstag
válasz #16820480 #75745 üzenetére
Ezekkel mind tisztában vagyok... Hangtechnikával foglalkozom
Természetesen nem mondtam, hogy a fülem hiteles mérés lenne, de egy 6dB, vagyis kétszeres kiemelést meghall az ember. 18.3KHz-ig hallok egyébként. Fiatal még a fülem, és vigyázok is rá. A fejesemet meg ismerem, beletettem 4-500 órát.Mindegy. Tekintsünk el a K181-től. A ZS5 már sok volt nekem, "szúrt".
[ Szerkesztve ]
-
válasz #16820480 #75699 üzenetére
Köszönöm, megtekintem.
vicze1
Hát így már világos. Köszönöm neked is a kimerítő választ. Így már átláthatóbb.Találtam közben Sony MDR-EX750NA fülest erről mi a vélemény?
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
AMDFan
addikt
válasz #16820480 #75692 üzenetére
Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy ha free airben mérik, akkor ez lehet reális, mert ha fülbe dugod akkor a mélyek felerősödnek, és kijöhet egy vállalható V karakter. Na mindegy, adok egy esélyt a Bosshifinek, szinte minden vélemény pozitív róla, meghallgatni meg nehézkes ezeket a füleseket, ráadásul nem is éri meg rohangálni utána. Majd beszámolok róla ha megjött
-
-
AMDFan
addikt
válasz #16820480 #75688 üzenetére
A referenciám most az Audeze EL8 Nyilván nem várom el azt a minőséget egy 10 ezres fülestől, csak munkahelyre keresek valamit, amit azért el lehet hallgatni, nem kerül egy vagyonba, és nem egy fél kilós fejhallgató. A kiegyenlített alatt azt értem, hogy meglegyen a középtartomány is, ne legyen az a tipikus V hangja, ahol a mély dörmögése és a magas sziszegése adja az "élményt".
(#75687) s4tch: köszi, ránézek. Itthoni boltokban nem kapható semmi értelmes?
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz #16820480 #75674 üzenetére
Jaja, a K5 egy 5 armatúrás füles egész olcsón. Ahogy látom van már belőle újabb verzió is, más/jobb kábellel, érdemes azt nézegetni. Viszont még mindig kevés az infó róla, annyira nem lett felkapott, mint mondjuk a K3 Pro.
Képzeljétek szereztem kölcsönbe pár napig... Oriveti New Primacy.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz #16820480 #75668 üzenetére
Igen, sejtem, hogy az igazán jo magasabbról indul.
Nagy részben telefonról hallgatnám, jelenleg egy p9 lite-om van, nyáron veszek aptx-es telefont.
Nem vagyok vájtfülü, meg tudom hogy bt fülesnél mélyen a zsebbe kell nyúljak, de gondoltam, csak van 30 alatt normális bt füles, ha nem lenne, akkor halott lenne a piac
Az rhat néztem én is, szimpi, csak az a fránya pánt ne lenne.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Fryskitt
addikt
válasz #16820480 #75611 üzenetére
Óóóóóó, most szégyenlem egy kicsit magam a kérdés miatt. Csak az zavart meg, hogy külön hangsúlyozták ezt a Soundmagic-nál, azt hittem itt valami ultra-extra dolog van még pluszban.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
-
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #75522 üzenetére
7$ és a BT kábel is 7$.
Mondjuk ezen van hasznuk, de ha megnézem a BT-s árát, akkor elgondolkodtató, hogy mennyiből rakják össze azokat a füleket, ha 5$-nál több lehet sokat gondolok. A ZS5 meg 10-15$ 2BA-val meg 2DD-vel.Amúgy a kedvencem a KZ5-höz ajánlott 80$-os kábel, vakulj paraszt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz #16820480 #75495 üzenetére
az iTunes match azt csinálja, hogy bármilyen zeném van bármilyen formátumban, azt ő megkeresei iTunes-on és beleteszi az elérhető legjobb formátumban a zenekönyvtáramba. 20-30Gb mindenhonnan a kilencvenes évek vége óta összeszedett zenéim esetében ez óriási segítség, mert vagy a 80%-át meglelte. album borítóval, meg mindenféle id taggel együtt, amiket én soha nem csináltam volna meg. gyakorlatilag rendbe szedte a zenéimet, kiválogatta őket albumok és előadók szerint, minden listázható, kereshető és soknál a minőség is léptékekkel jobb lett. (persze volt olyan, akinek a CD minőségű zenéit találta meg aac-ben, és lecserélte a gépén, de aki nem tart biztonsági mentést ilyen értékes gyűjtemény esetén máshol, az magára vessen, nekem jellemzően 128kbps mp3 zenéim voltak, azokon az aac csak javított)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
wolfman
veterán
válasz #16820480 #75489 üzenetére
Igen, közben észrevettem. Azon az áron ahol most vannak viszont még a vámot is bevállalnám. Csak annyira akarok már egy ilyen fülest, hogy rácuppantam felelőtlenül. Na de majd egyszer. Lehetne ebben a hónapban is egy blackfriday.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
addikt
válasz #16820480 #75463 üzenetére
ez a szokásos kínai minőség magas nincs, az is csak mosott, cserébe van mocsaras és sok mély. hangkép még így is majdnem V mert közepe aztán tényleg ismeretlen fogalom. színpad nincs.
persze 500 forintos fülesekről beszélünk, így az elvárható szintet hozzák (azaz megszólalnak, ha jel érkezik) de ennél többre hiába vágyunk. azt hiszem kínaiból is legalább 10$-t kell elkölteni ahhoz, hogy alap szinten értékelhető hangot kapjunk.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Fitzgerald
veterán
válasz #16820480 #75442 üzenetére
Kipróbáltam a Meze-vel meg a T10-el is, egyikkel sem. El tudom képzelni hogy igazad lesz, és bizonyos fülesekkel megy a dolog, másokkal meg nem. Amúgy megoldódott közben a helyzet, sikerült rootolnom a V20-at, és felraktam innen a Louder MAX V2 modot. 65 környékén így kb. azt a hangerőt kapom a T10-től, amit elvárok tőle.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #75442 üzenetére
40 vs. 12 Ohm, ugyanz a probléma, hogy high gain kéne neki de nem kapja meg.
Egyszerűen el van baszva a Hi-Fi DAC, hogy nem lehet kapcsolgatni a gaint.
Nem is értem, hogy miért 50re rakták a váltást mert 30-32-től kéne legyen, ahogy valószínűleg az XB10-et van.[ Szerkesztve ]
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz #16820480 #75438 üzenetére
Ne ezt tök jól összefoglaltad, kösz.
Tehát a hifi módban mégsem hoax, hogy jobban szól (mint ahogy érzem). Hangerőben meg nyilván nem érzek különbséget, csak a 600ohmos Beyer esetében.Darvinya@ olvastam a posztodat, nem is neked címeztem, hanem megosztottam egy a teló topikjában elterjedt nézetet. Bocs.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
soetigabor
tag
válasz #16820480 #75421 üzenetére
Nincsen semmi bajom az összefoglalósakkal, csupán láttam, hogy kb fél éve frissült utoljára és kíváncsi voltam, hogy van-e valami új modell azóta a piacon, ami nem került még bele.
Értem, akkor amit szeretnék:
-vegyesen hallgatok mindent, elektronikus, jazz, blues, metal..
-nem kérek sok mélyet, legyen kiegyenlített inkább
-a keret kb 20-30ezer
-in ear kialakítás
-mikrofon jó, ha van, de inkább szóljon jól
-örülök, ha BT-os, de nem fontos
-Samsung Galaxy S7-tel hallgatnámEzer hála, ha kapok valami tippet, akár többet.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
-
soetigabor
tag
válasz #16820480 #75398 üzenetére
Na nem kell így felbosszantódnimá na.
Akkor az van ami az összefoglalóban van és kész, nem akartam én rosszat senkinek. Biztos sok olyannal találkoztok, aki csak betéved és kérdez valamit, de mindenkinek a torkát veszitek célba?Ha már ilyen jól szót értünk, pár kérdést hagy intézzek még:
A bluetooth kommunikációs fülhallgatók, a vezetékeshez képest, ugyan abban az árkategóriában nagyon gyatrák?
Illetve telefonhoz milyen értékig érdemes egyáltalán nézni fülhallgatót? Van az a határ, ami után már nincs értelme egy komolyabb darabot telefonba dugni, mert úgysem hajtja ki, vagy ez már itt az alacsonyabb szegmensben is érvényes (20-30e)? -
Sarge
csendes tag
válasz #16820480 #75375 üzenetére
Inkább basszus orientált legyen és samsung galaxy s7-hez használnám.
Láttam már a JBL T110BT-t ami meglepően olcsónak tűnt. Vannak ezek a true wireless earbuds amik ilyen 70től indulnak, azokat inkább elengedném. Viszont amik picit vezetékesek azok meg ilyen max 30-40 volt.
Szóval ebben 30-40.000es kategoria is megfelelne.[ Szerkesztve ]
-
Druantia
csendes tag
válasz #16820480 #75378 üzenetére
Eddig nekem sem volt panaszom a garira, mert a fülest 2016-ban vettem, csak 2017-ben kicserélték nekem egy újra, mert az egyik fele úgy döntött, feladja a szolgálatot. De akkor kérdés nélkül adtak egy másikat.
A fülest az Allee-ban levő BestByte boltban vettem, akik ugye továbbították a Muzix-nak. Amit írtam, az a hivatalos szervíz javítási munkalapon van írva.Ajándék csónak ne nézd a lapát.
-
Bodz
nagyúr
válasz #16820480 #75354 üzenetére
Ezt sose tudjuk meg. Nem valószínű, hogy egy belátható időn belül találkozok a füles gazdájával, azt általatok hallott darabbal meg végképp nem. Pedig szívesen nekifutnék megint.
De mindegy igazából, jelenleg úgyis az a lényeg, hogy akkor ki lesz EDC3 tulaj. Gyerünk, kínai árszint, szinte csak jókat olvasni róla, minden stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz #16820480 #75274 üzenetére
Itt mindig ilyen háborús a hangulat? Csak megkérdeztem hogy van-e azon a szinten, mert a 2 év gyári gari előnye lenne, nem azért vettem volna mert Senn vagy márka b*zi lennék, csak hogy esetleg közel féláron megéri-e, ha nem akkor nem, köszönöm.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
crazygamer75
tag
válasz #16820480 #75231 üzenetére
Teljesen megkavarodtam ebben a xiaomi pro és pro HD dologban, te itt pont fordítva mondod, mint ami ezen az aliexpresses képen van írva:
itt az ajánlottnak számító Pro az aminek a nyomógombjai feketék és a kábelbecsatlakozásnál a műanyag félkörben ráfekszik a fülhallgatóra, a Pro HD ami nem ajánlott ezüst gombokkal van és a kábelbecsatlakozás egyenesen a közepébe megy bele a fülhallgatónak.
Aki pontosan tudja, lécci öntsön tiszta vizet a pohárba melyik az ajánlott: fekete gombok+félköríves becsatlakozás, vagy ezüst gombok+egyenes becsatlakozás? -
Tulku
veterán
válasz #16820480 #75183 üzenetére
Szerintem a mélykiemelés teljesen egyéni preferencia ügye...rendszerint egyébként nem a mélyek egészének túlsúlyát jelenti, hanem egy mélyközép kiemelést (akár 100-200 Hz közötti enyhe dudort) ami megnyomja a mélytartományt...
A középmagas kiemelés (5-8 kHz között rendszerint) is szintén egyénfüggő, de rendszerint ezt gyakrabban használják a gyártók, a részletes hanghatás elérésére....
Én azt ajánlom, mindenki saját ízlése szerint válasszon fülest mély hangok szintjén, mert nem biztos, hogy egy másik ember ajánlása ránk is érvényes...
-
félisten
válasz #16820480 #75062 üzenetére
Ja, csak gondoltam, ennyiért próba cseresznye.
Utóbbi picit drága...(#75063) darvinya
Így már értem... azazhogy pont nem értem, miért nem teszik fel külön webshop-ba?
Mindegy, hazafelé beugrok az Allees BestByte-ba, megnézem a kínálatot. Mikrofon nélküli változatuk elvileg van."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Muzix
csendes újonc
válasz #16820480 #75016 üzenetére
Sheratan: Ah so...Az eredeti H2-t is meghallgattad? Ha igen hova tennéd a hangját?
Tulku: Na igen, nekem is ez a véleményem, de gondoltam hátha van mágus, aki tudja, hogy egy "bejárató lemez" miért is jó ( fizikai összefüggés alapú magyarázatot ad hozzá)
RHAT20i in-ear monitor+ Lars&Ivan HA-1 mikro headamp csomagajánlat 49.999.-ért LIMITÁLT KÉSZLET!
-
Muzix
csendes újonc
válasz #16820480 #74956 üzenetére
Ez inkább csak annak a függvénye, hogy mely sorozathoz van értelme megvenni. A licencdíj igen magas és a H2 árazásából fakadó mennyiségi elvárás értelmessé tette, hogy belepakolják. Persze a technológia gy dolog, kédés, milyen hangkeltő került bele. Akomolyabb termékeknél azért CCAW tekercselést és spéci membrán anyagokat alkalmaznak, így várhatóan odetették magukat. Érdekesség, hogy teljesen önálló márkává fejlesztik a ProStereo sorozatot. A mostani termékekről már leis került az iTechDynamic brand név...
RHAT20i in-ear monitor+ Lars&Ivan HA-1 mikro headamp csomagajánlat 49.999.-ért LIMITÁLT KÉSZLET!
-
fericske
addikt
válasz #16820480 #74934 üzenetére
Amúgy az RHA MA650-ből is van azt hiszem BT változat, de nem tudom milyen lehet.
Szerintem az nagyon jó hangú füles jó ár/értékkel.
A 750 bt-je viszont nem jó, sehogy sem, szintén szerintem.
Habár lehet minden mindegy, mert az agyamnak kell hozzájuk szokni, és csak a gyártási szórás tesz köztük különbséget. Szóval ez véletlenül sem ajánlás, mert értelmetlen lenne, kivéve ha agymenés van....talán. -
-
Csápájev
őstag
válasz #16820480 #74931 üzenetére
Awei 920-am van, hát kb mint egy kétezer forintos vezetékes füles...
Rádiózni, konditerembe jó,de ennyi.
Xiaomim sport BT is volt,el is adtam gyorsan,mert ugyanezt a szintet hozta 10ezerért.
E10 BT sajnos inkább 25-30,mint 10-15.
Megnézem amiket írtál,köszi.[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
válasz #16820480 #74926 üzenetére
Ezt mikor láttad?
nem találom banggoodon.
Viszont van gearbesten.
Nekem túl nagynak tűnik[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz #16820480 #74773 üzenetére
Tudom Sheratan, értettem mire gondoltál, sajnos igaz is amit mondasz, írsz helyesebben.
A probléma szerintem az ha lecsúszott a közép kategóriába, akkor az ára is követhetné a lecsúszást! Ami sajnos nem megy lefele, hanem jó magas áron stagnál.Freak: Meghallgattam, most te következel, az 1120 rád vár!
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz #16820480 #74782 üzenetére
Itt pl. úgy írják, hogy 6+6 jobb/bal oldal.
-
Tulku
veterán
válasz #16820480 #74773 üzenetére
Igen...az hogy a telefon kiadja az ldac mennyiségű és minőségű jelcsomagot, az édes kevés...kell olyan vevő, ami ezt ki is tudja használni...
Amennyiben tehát a sanyi ezt közkinccsé teszi (tette) és ráharapnak a cégek (mert mondjuk nem kell annyi jutalékot fizetni mint a qualcommnak) akkor van rá reális esély, hogy elterjedjen...én szurkolok neki! -
monti0222w
addikt
válasz #16820480 #74759 üzenetére
Akkor az AF78 alsó kategóriás füles lett ezek szerint, pedig drágább mint az RHA T10 talán a 20-nál is. Tudom, nem minden az ár, de hangja is jó, nekem legalábbis.
S ha innen indulok ki akkor jó lesz nekem a középkategória (AF180) következő lépcsőnek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Proxmox VE
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- EAFC 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ford topik
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest