- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
ilyen_85 #64441 üzenetére
Szerintem a HD6XX - mint magas impedanciás dinamikus fejhallgató - csöves erősítőkkel szinergikus. OTL (kimenő transzformátor nélküli) megvalósítások különösen kedveltek, és azokból elég jók elérhetők kis szériás házi gyártmányok is olcsón. AVX fórumon gyakran felbukkannak: példa.
Ha szeretsz magad építeni, kitűnő kitek is elérhetők, pl. Bottlehead Crack. Head-fi.com-on gyakran van készre épített eladó példány is.
A kimenő trafósok közül a jók jellemzően drágábbak, cserébe univerzálisabbak. Újonnan mostanában nagy favorit pl. a Schiit Lyr 3(#64443) ilyen_85: Az alacsony impedanciás, úgyhogy arra semmi relevanciája nincs annak amit leírtam...
Valójában semmit sem tudok a K712-ről azon kívül hogy létezik (és ezek szerint olyan is, aki megveszi
) Van egy K551-em, de olyan kiábrándítónak találtam hogy mióta azt megvettem az AKG felé se néztem. Általánosságban alacsonyabb impedancia és magas érzékenység könnyebb hajthatósággal jár.
-
ribizly
veterán
válasz
ilyen_85 #64441 üzenetére
A HD6xx-hez tuti nem volna ideális választás az R2R-11, de az NFB-11 igen. Nekem a K7xx-hez is megfelel az NFB-11 és úgy tudom nincs túl nagy különbség a K712 meg a K7xx között, így akár az is megfelelhet.
Mindenképpen Bodz Mester szavaira hagyatkozz a végén, mert én nem akartam túl sötét hangot már, de annál több részletet és nálam kifejezettem a HD6xx-re lőttük össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Microsoft Excel topic
- Milyen autót vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged