- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell asztali gépek
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Projektor topic
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz Melorin #24203 üzenetére
Én sajnos nem tudok most semmit ami ár/értékben nagyon jó lenne és ismerném is.
Nagyon sajnálom egyébként azt is, hogy eladtam a Musical Paradise MP-302-m. Abszolút elfogadható dac volt benne (erre váltottam az MS2+-ról és tetszett), valamint ugye beépített 2x25W-os erősítő és fejhallgató erősítő is volt benne, bár én a pre-out kimenetet használtam egy Presenterrel. Nagyon szerettem. De hajtott a kíváncsiság ezért eladtam és vettem mást.
Röviden hülye vagyok. Szeretek minél több mindent kipróbálni de pénzmag hiányában az előzőt mindig el kell adnom és sokszor csak az eladás után jövök rá, hogy nem szabadott volna eladni, ha már egyszer pénzt adtam ki érte, mert utána csak buktával tudom visszavásárolni, ha egyáltalán...... MP 302 azóta sem kapható sehol értelmes áron.
Most ugyanígy vagyok a Sony As-15 akciókamerával is, hogy árulom, mert nincs kihasználva. Aztán majd ha eladom meg verhetem a fejem jövő nyáron a nyaraláskor, hogy nem kellett volna. De mivel nincs pénzem másra amit szeretnék, ezért pénzzé teszem.
Szóval ha valamit majd sikerül megszerezned és elégedett is vagy vele, akkor el ne add.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest