Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Notebook hibák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Az egyetlen ingyenes GPS szoftver (már a használható, a magyar cuccok közül) legjobb tudomásom szerint az Aeromap Classic v1.5 (bár nem egy csúcs dolog). Itt [link] találsz róla cikket. Ha normális programot akarsz, az iGo-t tudom ajánlani, legjobb (az én kezem között az Aeromap 1.5, 2.0, Útinfó 1.85, iGo, és Destinator fordult meg, iGo messze a legjobb). Ingyen ezt nem tudod beszerezni, a programot SD kártyán tudod megvenni, és a kari hardveres kódjához kötött a program, szóval esélytelen a másolása.
-
TXT
őstag
Valamilyen térképszoftver kellene a PDA-mhoz. Tudnátok ajánlani valamit, ami használható GPs-szel és anélkül?
Esetleg honnan tudom letölteni? (mondjuk pénz nélkül) -
<Adamsky>
nagyúr
-
TXT
őstag
tud valaki magyarítást adni?
-
TXT
őstag
Magyarítás + Útinfó kellene
-
TXT
őstag
Ma vettem egy ilyen PDA-t és kellene hozzá magyarítás. Megoldható ez esetleg vkitől, akinek már van? Vagy ez csak hivatalosan lehet?
Hol találok ehez az oprendszerhez programokat, játékokat stb....?
Tapasztalatokat is szívesen veszek ezzel apda-val kapcs.
THX mindenkinek
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest