- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Igen én is így gondolom hogy nem igazán éri meg azt a plusz 30k-t.
Nettezésre meg egyéb dolgokra ez is elég lesz videót nem ezen fogok konvertálgatni arra ott van az i7-es gépem Játékban meg amúgy is a VGA-é a döntő szerep amiben nem rossz ez a gép, persze nem akarok Crysis-t futtatni rajta elég ha a multis játékok zöme elmegy rajta szaggatás mentesen mint például cod sorozat UT meg ilyenek.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Hali mennyivel rosszabb a helyzet ha mondjuk a 3560-asnál a T6600-as helyett a gyengébb CPU-sat veszem?
Jó persze van 200MHz különbség meg az L2-ben is. azért gondolkodom ebben mert ez egy kissé olcsóbb és később inkább veszek bele egy P8600-ast vagy valamilyen 4 magost. Egyébként 4 magost támogat? Persze nem az új i7-5-3 stb.-re gondolok hanem valami Q9000-esre.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz HZoli87 #9688 üzenetére
Az jó mert én többnyire csak böngészésre meg némi mozizásra szeretném használni.
No meg persze lanparty-ra is ezzel mennék. Ezért is akarok egy komolyabb vassal rendelkező notit. De persze nem szándékozom pusztán csak ezét 200k+ot kidobni az ablakon.
Akkor meg is kérdezném ti mint tulajok hogy ítélitek meg a kép 3D-s teljesítményét?
Persze nézegetem teszteket, de én a tapasztalt otthoni felhasználóknak jobban hiszek
Amikkel én elsősorban játszanák rajta a tipikus multis játékok ilyenek mint: Cod2-4-6, CS, Fear Combat, UT3.
Meg persze egy két autós játék is mint: Grid, Dirt2 stb..Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
Cyberpunk
félisten
Ha egy sub vagy alpixel hibás azt még megértem hogy nem cserélik ezeknél nincs olyan hogy pixelhiba garancia.
Egyből jelentkezett a hiba vagy csak mostanában jött elő? A csíkozás az már bőven kimeríti a hiba fogalmát. Igazából nem lesz tőle használhatatlan a gép, de ha az embernek állandóan egy 3mm vastag csikót kell bámulni a monitor teljes szélességén akkor több mint bosszantó. Szerintem próbálkozz máshol hátha ott nem lesznek köcsögök.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
Hali én is szeretnék venni egy PI3560-ast és az lenne a kérdésem vele kapcsolatban hogy milyen a kijelzője?
Az oké hogy led-es de ezen kívül? Bevilágítás, után húzás, inputlag, színhelyesség bár ettől gondolom nem várhatók sokat mivel TN paneles
Bocs ha már volt, de vissza olvasván nem találtam a kérdéseimre érdemi választHope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest