Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz kekegsm #2278 üzenetére

Eszemben sincs meggyőzni senkit semmiről.

Minden gép valamennyi hátrányát le lehet tudni azzal, hogy jó, majd figyelek rá: tipikus példa erre a kijelző borításának minősége: nem, én sem használom utcai harcok során pajzsként a gépemet, és rá sem szoktam állni. Nyithatnám mindig középen fogva is, de nem akarok erre figyelni. Viszont a pár éves lányom rántotta már le a dohányzóasztalról a töltő vezetékénél fogva, kinyitva. Annak idején a Sony Vaiom feleségem öléből esett le. Azt hitte, hogy fogja, de mégsem. Balesetek ellen nincs védekezeés, soha nem tudsz eléggé figyelni, és ilyenkor nem mindegy, hogy kettéreped a noti műanyag háza, hogy elmozdulnak-e benne a nem megfelelően fixált alkatrészek. A Sony-nak elrepedt a zsanér belső műanyag borítása és a ventilátor kifúvónál a műanyag rostély. A HP-nek kutya baja. Ugyanezt tapasztalom a céges IBM-eknél is, komoly dolgokat kaptak már az élettől, mégsincs velük gond, pedig egy nemzetközi multinál azért akad pár gép, különösen hogy mostanában már a középvezetőknek is osztogatják őket. Vannak köztük jócskán T20-T23-ak is, általánosságban véve tökéletesen jól teljesítenek. A márkás asztali gépeket ne emlegessük ezekkel egy lapon, teljesen más kategória. Ezek a gépek még azt is bírják, ha kinyitva a kijelző tetejénél fogva cipelgetik őket a buta userek, tudom, mert naponta látom. Egy konzumer gépnél meg reped a zsanérnál a borítás, ha nem középen fogod? LOL.

''FuSi: olcso - teljesitmenyben jo - nem strapabiro - szar a szerviz : 2 :) 2 :((
    IBM: draga - gyenge teljesitmeny - strapabiro - jo a szerviz : 2 :) 2 :((''

Mint írtam, igény függvénye, hogy kinek mi a fontosabb. A számítástechnikában mindig minden kompromisszumkényszer, a notebookok esetében pedig hatványozottan. Én inkább veszek egy használt, de márkás és business class, kisebb teljesítményű gépet, mint egy olcsó, belépőszintű konzumer gépet, pedig egy árban vannak. Ez ugyanaz, mint az autóvásárlás. Vannak akik soha nem vennének új autót, mások pedig csak abban gondolkoznak. Az élet pedig szép.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák