- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz kekegsm #2278 üzenetére
Eszemben sincs meggyőzni senkit semmiről.
Minden gép valamennyi hátrányát le lehet tudni azzal, hogy jó, majd figyelek rá: tipikus példa erre a kijelző borításának minősége: nem, én sem használom utcai harcok során pajzsként a gépemet, és rá sem szoktam állni. Nyithatnám mindig középen fogva is, de nem akarok erre figyelni. Viszont a pár éves lányom rántotta már le a dohányzóasztalról a töltő vezetékénél fogva, kinyitva. Annak idején a Sony Vaiom feleségem öléből esett le. Azt hitte, hogy fogja, de mégsem. Balesetek ellen nincs védekezeés, soha nem tudsz eléggé figyelni, és ilyenkor nem mindegy, hogy kettéreped a noti műanyag háza, hogy elmozdulnak-e benne a nem megfelelően fixált alkatrészek. A Sony-nak elrepedt a zsanér belső műanyag borítása és a ventilátor kifúvónál a műanyag rostély. A HP-nek kutya baja. Ugyanezt tapasztalom a céges IBM-eknél is, komoly dolgokat kaptak már az élettől, mégsincs velük gond, pedig egy nemzetközi multinál azért akad pár gép, különösen hogy mostanában már a középvezetőknek is osztogatják őket. Vannak köztük jócskán T20-T23-ak is, általánosságban véve tökéletesen jól teljesítenek. A márkás asztali gépeket ne emlegessük ezekkel egy lapon, teljesen más kategória. Ezek a gépek még azt is bírják, ha kinyitva a kijelző tetejénél fogva cipelgetik őket a buta userek, tudom, mert naponta látom. Egy konzumer gépnél meg reped a zsanérnál a borítás, ha nem középen fogod? LOL.
''FuSi: olcso - teljesitmenyben jo - nem strapabiro - szar a szerviz : 2 2
IBM: draga - gyenge teljesitmeny - strapabiro - jo a szerviz : 2 2 ''
Mint írtam, igény függvénye, hogy kinek mi a fontosabb. A számítástechnikában mindig minden kompromisszumkényszer, a notebookok esetében pedig hatványozottan. Én inkább veszek egy használt, de márkás és business class, kisebb teljesítményű gépet, mint egy olcsó, belépőszintű konzumer gépet, pedig egy árban vannak. Ez ugyanaz, mint az autóvásárlás. Vannak akik soha nem vennének új autót, mások pedig csak abban gondolkoznak. Az élet pedig szép.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 7 kijelző - panelhibás (?)
- Hatalmas,Core i3(4.Gen),Acer E5,17.3"HD+,8GB DDR3,1TB sata III,4xUSB,DVDRW,Kam,Mesés áron,garival.
- Gyönyörű Macbook Pro Retina Touch Bar 2017 i7 16gb, 256gb jó akku
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 16/512GB, touchbar, garancia
- MacBook Air M2 8/256Gb, 100% akksi, 2 töltés, gari 2027.08-ig, kifogástalan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest