- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz DonRazzino #10545 üzenetére
Mostani túráimból kiindulva az időjárás állóság egyre kritikusabb pont kezd lenni, esélyes nekem csak ez miatt a vázcsere. Oké, vízálló a háttizsák, de jó lenne szar időben legalább egy kit lóghatna a nyakamban...
-
Mr.Zazi
tag
Lassan két hete van meg az X-T10, az X-T1 mellett. Lehet sokan összeráncolják a homlokukat, de a T1 et fogom eladni.
Azért mert:
- Elsősorban jobban tetszik, a T10 ismét ezüst, mint az E1 volt, és kicsi.
- Nagyon jó az összeszerelés minősége, nem így a T1 -é, aki még nem tapasztalta, majd fogja...
- Nem érdekel, hogy nem időjárás álló, nagyon szoktam vigyázni a cuccaimra, nem fog úszni ez sem.
- ISO tárcsa szintén nem játszik, be lehet állítani akármelyik gyorsgombra
- A T10 nem olyan acélos sorozatban, de nem lövök 30-40 képet egyszerre
- Nekem a T10 jpeg -je jobban tetszik, és a színei szintén.
- És végül de nem utolsó sorban, sokkal jobbak a gombjai, jobban kiállnak a vázból, elsősorban a négyirányúak. -
rbalint88
addikt
hehe, hasonló dilemmában vagyok én is (X-T1 vs X-T10). nem tudom, hogy próbáltad-e az X-T10-et, de a demoday-es darabnak nagyon könnyen, igazából túl könnyen jártak a tárcsái. nekem is X-M1-em van jelenleg, én főleg A módot használok és autoISO-t, 3200-as felső limittel. próbálkoztam én is manuális ISO állítással, de arra jöttem rá, hogy pár extrém esetet kivéve elég okosan szabályozza magának az ISO-t, plusz az emelés nem rontja olyan drasztikusan a képminőséget, mint ha pl hosszabb záridő miatt berázódna. a fennmaradó pár esetre meg akár még Q menüből is elég gyorsan szabályozható az ISO, úgyhogy inkább legyen a túlbiztosított X-T1-es megoldás, mint a véletlenül fals értékre tekergetés részemről. plusz az X-T10 keresője tényleg kulcslyuk a T1-éhez képest, nem is a mérete miatt, hanem mert semmit nem nyúlik ki hátra. erősen megrágtam a dolgot és bár vonzó a tízes ára, valószínűleg egy használt egyeske lesz a végső megoldás számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest