Új hozzászólás Aktív témák
-
djlear
csendes tag
válasz
Forest_roby #279 üzenetére
Király.még egy kis segítség kéne.Durván nyolcvan kiló vagyok.Milyen kötelet vegyek ami ki is bír?
-
djlear
csendes tag
válasz
[HUN]Zolee #276 üzenetére
172.16.2.77
-
djlear
csendes tag
válasz
Forest_roby #270 üzenetére
Ez nem optimális eset,ha az lenne,akkor meg tudtam volna oldani.Sajna.Viszont ha ez a gond,mi a megoldás?
-
djlear
csendes tag
válasz
Forest_roby #268 üzenetére
Kábel.Dunakanyar internet,ha ez mond valamit.Egészen eddig a pillanatig nem volt vele különösebb gondom,de ez most betett.Anonymusként sem érnek el,tehát nem a bejelentkezéssel van gond.Ráadásul a tűzfalam is csendben van,és a szerverprogram sem tájékoztat belépési kísérletről.Win xp sp1 -et használok,tehát elvileg a beépített tűzfal sem okozhat problémát...
-
djlear
csendes tag
Segíthetne valaki.A probléma dióhéjban a következő:
Teljesen mindegy hogy milyen programmal -Serv-u,Guild ftp,Bulletproof,stb- próbálkozok,a gond ott kezdődik,hogy senki nem tud csatlakozni a szerveremre.Viszont én a saját gépemről igen.Ebből azt szűrtem le hogy a szerver él.A tűzfalat hiába kapcsolom ki,a portokat hiába változtatom, vagy időtúllépés,vagy szerver nem található üzenettel elküld mindenkit a bánatba a kliensprogija.Szinte minden variációt kipróbáltam már,de semmi.Mi a bánat lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest