Hirdetés
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toolfan
csendes tag
A TC- ben az ftp://admin@192.168.0.1 alatt elérem a belső hálózatot, de ha az IP- címemmel(88.132...) akarok kapcsolódni, akkor semmi. Szerintem a routerben lehet valami probléma. Az USB beállításokban az FTP szerver meg van csinálva, szerver status: Started, Internet access: Enable Service port: 21 Internet address: 88.132...., illetve be vannak téve a megosztani kívánt mappák. A DDNS- ben be vannak írva adyndns-adatok, connection status: Succeded!, tehát OK.
Mi lehet még elállítva a routerben??? -
Toolfan
csendes tag
-
Toolfan
csendes tag
Sziasztok! ftp beállítással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. dyndns- be regisztráltam, klienst feltelepítettek hozzá, ez rendben van. A routerben van ftp szerver, azt megcsináltam, belső hálózaton működik is. A routerben a DDNS sikeresen be van állítva, de mégsem érem el a szervert sem TComm- ben sem böngészőben. A tűzfalon a 21- es port átengedve minden irányban. Mi lehet a gond? Előre is kösz a válaszokat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest