Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Ezen eszközök támogatása hivatalosan az Apple szerint meghaladhatja az öt évet. Bizonyára számtalan példát találni, hogy ettől gyengébb hardverelemekből felépülő táblagép is veszi az akadályokat idősebb korában, viszont azok nulla vagy két év rendszerverzió frissítést garantálnak általában.
Rengeteg hiányosságot fel lehet emlegetni az Apple felhasználóihoz való viszonyulásával kapcsolatban, de azt elmondhatjuk, hogy mindig remek processzort építenek termékeikbe.
Más részről, garantáltan nem lenne olcsóbb a gyengébb változat, példának okáért az egyik legnagyobb rivális a Samsung táblagépeit említhetem. -
bostone
addikt
válasz vakablak93 #20 üzenetére
Egy átlagfelhasználót biztosan kielégít még pár évig a 6-os tudása. Nem futnak ki a Rambó (elnézést). Ebből a szempontból jól dolgozik az Apple.
Sőt, én még az iPad 9-et is elég korszerűnek tartom, mivel egy élhető, szerethető táblagép.
Szentségtörés lesz lehet, de néhány ismerős még mindig iPhone 8-at használ és nem is akar cserélni, “mert minek?”.
-
bostone
addikt
válasz vakablak93 #13 üzenetére
Óvatosan csepegtetik a jóságokat mostanában, de szerintem annyit húztak rajta, amennyit kell, így bizonyos szinten elég korszerű marad.
-
bostone
addikt
válasz vakablak93 #11 üzenetére
Ha elolvasod a 6-os tesztet, mintha a 7-es tesztet olvasnád.
-
bostone
addikt
Esetleg egy mini pro nincs tervben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- További aktív témák...
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest