- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
válasz Farkassacred #27 üzenetére
Nálam egy iPhone 13 mini mellett iPad mini van. Egy kézzel kényelmesen fogható/tartható akár gyaloglás közben is. Régen laptopot vittem magammal utazáskor, most az iPad minit viszem. Játszani is jobb rajta, mint telefonon, habár ritkán játszom. Mondjuk a Hitman GO-t pont most hétvégén kezdtem újra.
Nekem csak egy bajom van. Jelenleg egy 5-öst használok. A tablet le van rakva az asztalra és a home gomb miatt kényelmes feloldani + nem billeg. A 6-os és 7-es ujjlenyomat olvasója a tetején van. Nem tűnik ugyanilyen kényelmesnek a használata.
[ Szerkesztve ]
-
hegedus001
aktív tag
Én próbáltam anno kiváltani a laptopot, de sajnos arra tényleg nem elég. Nálam amire használom az : képszerkesztés, film/sorozat nézés, második kijelző, jegyzetelés a junkában a pencillel, így nem vesznek el az i fók amiket addig valami fecnire írtam rá. ezen felül még jó szerintem mérésre (lidar) így lehet tervezgetni, hogy mi hova hogy fér be, emailezés, olvasás, alap netezés meg persze játszok is rajta. Baromi sok mindenre lehet használni, nekem a mini is nagyon tetszett, de alapvetően számomra túl kicsi volt, pedig baromira jó cucc főleg a mérete miatt.
-
worxland
addikt
FIlm, youtube, Teams, Outlook/Gmail, böngésző, géming. Mind sokkal kényelmesebb, mint egy telefonon. Plusz (ha veszel hozzá tokot), akkor le tudod rakni az asztalra és amíg mást csinálsz, addig is kényelmesen látod a képernyőt. Mindemelett 30 deka, egykezes módban is jól használható, ami egy 10 collos tabletnél már nem igaz. 12 éve használok Minit, még mindig nincs jobb nála erre a célra.
A laptopot nálam nem váltja ki, ahhoz túl kicsi és az egér+bill kombóhoz képest nem rúg labdába. Ezért is írom, hogy inkább tartalom fogyasztására és nem gyártására való.[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VoLTE/VoWiFi
- MárkaLánc
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest