- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
válasz
Farkassacred #27 üzenetére
Nálam egy iPhone 13 mini mellett iPad mini van. Egy kézzel kényelmesen fogható/tartható akár gyaloglás közben is. Régen laptopot vittem magammal utazáskor, most az iPad minit viszem. Játszani is jobb rajta, mint telefonon, habár ritkán játszom. Mondjuk a Hitman GO-t pont most hétvégén kezdtem újra.
Nekem csak egy bajom van. Jelenleg egy 5-öst használok. A tablet le van rakva az asztalra és a home gomb miatt kényelmes feloldani + nem billeg. A 6-os és 7-es ujjlenyomat olvasója a tetején van. Nem tűnik ugyanilyen kényelmesnek a használata.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
Én próbáltam anno kiváltani a laptopot, de sajnos arra tényleg nem elég. Nálam amire használom az : képszerkesztés, film/sorozat nézés, második kijelző, jegyzetelés a junkában a pencillel, így nem vesznek el az i fók amiket addig valami fecnire írtam rá. ezen felül még jó szerintem mérésre (lidar) így lehet tervezgetni, hogy mi hova hogy fér be, emailezés, olvasás, alap netezés meg persze játszok is rajta. Baromi sok mindenre lehet használni, nekem a mini is nagyon tetszett, de alapvetően számomra túl kicsi volt, pedig baromira jó cucc főleg a mérete miatt.
-
worxland
addikt
válasz
FIlm, youtube, Teams, Outlook/Gmail, böngésző, géming. Mind sokkal kényelmesebb, mint egy telefonon. Plusz (ha veszel hozzá tokot), akkor le tudod rakni az asztalra és amíg mást csinálsz, addig is kényelmesen látod a képernyőt. Mindemelett 30 deka, egykezes módban is jól használható, ami egy 10 collos tabletnél már nem igaz. 12 éve használok Minit, még mindig nincs jobb nála erre a célra.
A laptopot nálam nem váltja ki, ahhoz túl kicsi és az egér+bill kombóhoz képest nem rúg labdába. Ezért is írom, hogy inkább tartalom fogyasztására és nem gyártására való.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szokás szerint. Ezzel együtt friss adatkapcsolati képességeket is, de ezen kívül nem sok változtatást eszközöltek.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest