Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
Aktív témák
-
Flashy
veterán
abbyy finereader: legutóbb mikor próbáltam 15 napig teljesen funkcionális próbaverziója letölthető volt és meglepően ügyes proginak találtam, pár tíz dpi-s faxokat is megértett. aztán ha tetszik, akkor megveszed.
-
lapa
veterán
hamár ocr... nemtom ismeri-e valaki közületek az omnipage 14-et. talán ez volt a recognita régen? :F az érdekelne, hogy mennyire lehet batch módban futtatni. bescannelt tiff doksikon (200 x 200 dpi, jó minőségű mátrix-leporellóról) kéne egy karaktersorozatot (sacc 15 karakter, egy primary key) vagy tetszés szerint ugyanezt code128 vonalkód formájában leolvasni. doksik véletlenszerű időközönként mennek bele ftp-n egy könyvtárba. a fájlokat folyamatosan át kéne nevezni <olvasottkaraktersorozat>.tiff-nek. tud vki valamilyen konkrét megoldást? nem free megoldásra gondoltam, de nem lenne rossz az sem :). köszi
-
-
-
-
Bobojsza
aktív tag
És a Google-ról hallottatok már ??
Vagy miért lenyeg hogy freeware legyen. 14 napos full müködő verziója szinte mindnen OCR szoftvernek van.
De ime 1 free
[L]http://www.ilixis.com/developer/recog_shareware.html[/L] -
Dexter68
addikt
Most lehet, hogy hülyeséget beszélek, de általában az ilyen xarságok honlapjáról általában letölthető a hozzá szánt dzsúz.
Én pl. a saját xarságaimhoz sokkal jobb cuccokat szedtem le a support-ról, mimt ami volt hozzá.
Meg persze lehet a magyarországi képviseletet b*sztatni, ha elég szívhezszóló az ember, általában segítenek.
Ettől persze nem lesz free ocr-ed... -
-
Gh0sT
addikt
Éreztem... :) De ilyeneket nem szoktak adni a scannerhez?
-
-
Gh0sT
addikt
Engem az érdekelne, hogy mi is az az OCR. És ha már tudom, akkor az alapkérdés is aktuális számomra. :)
-
Engem is...
-
Tehát freeware OCR programot keresek Windowsra. Ha vki tud ilyen lelőhelyet, kérem, ossza meg velem...
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hardcore café
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest