- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, root@freemail.hu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.27 Server at freemail.hu Port 80
hulladék ez a freemail. -
ebx
aktív tag
[L]http://freemail.hu/fm/help_m#2.11[/L]
2.11 Át lehet-e irányítani másik címre (pl. személyhívóra, mobiltelefonra...) a [freemail]-re érkező leveleimet?
Igen, a webfelületen a Szűrők pont alatt. Lehetőség van teljes körű átirányításra és csak másolat küldésére.
Mobiltelefon, személyhívó esetén az átirányítás lehetőségeiről az adott szolgáltatótól lehet érdeklődni. -
Frigo
őstag
Úgy nézki ,hogy a freemail-esek elolvasták ezt a topit és vért izzadva helyre állították a galibát :C.Árulje el valaki ,hogy lehet az axeleros címemre átirányítani a freemailes leveleket:F
-
törölt tag
válasz
burgatshow #15 üzenetére
Igen nekem is volt mailbox-os címem. Akkor adtam fel, amikor két napon keresztül le volt rohadva. És a design is hányinger.
Ennek ellenére tavaly a legjobb webes levelezőrendszernek választották (legalábbis úgy emlékszem) -
burgatshow
veterán
Nekem is szarozik! Na most meguntam! Átmentem mailboxra! :D
Ennyit a freemailról! :((( -
Frigo
őstag
Nálam se müxik :((( .De legalább van axeleros címem :B .Csak sajnos az ismerőseim a freemail-es címemet szokták meg ,akkor most mi legyen :F
-
sirály12
őstag
Mostanában a freemail alulmúlja önmagát. Néha már be sem enged. Szal egyre lejjebb csúsznak. Remélem azért összeszedik még magukat. Már megszoktam a kis freemaillos címemet.
-
tr00p3r
addikt
hát igen: ez a Freemail!
-
törölt tag
-
törölt tag
Hali!
Több freemai-es címem van, de csak az egyiknél, belépéskor az ''internal server error'' hibaüzenetet kapom. A többi címem jól műxik. Mi lehet ez? Freemail-nek 2x is írtam, de tojnak rám.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Whisky topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged