Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
Haaaaaaaaaat nemtudom..:)
Nekem freecom beatman I-m van, meg vagyok vele elegedve, panasonic aksikat hasznalok, ezekkel olyan 8 orat birja..
Ha utazni szeretnel vele akkor szigoruan csak a freecom nem ujrairhato lemezeit hasznald, ezekkel razhatod is, akkor sem akad meg.:)
Akkor szokott megakadni csak, amikor kiugrok a buszbol, es foldreerkezek:)
Gondolom a II-es szeria is ilyesmi + razkodasvedelem:)
Ja, es a sennheiser fulesek marha jok, mar sokan meg akartak venni tolem, de nem adom:)
Tiszta hang, egyszeruen marha jo:)
128 kbites mp3akat szoktam kiirni ezeket szereti a legjobban.Amikor megvettem ezt, nem foglalkoztam azzal hogy milyen bitratel irom azeneket, es sokat irtam fel 320kbit, es bizony soxor megakadt vele.:)
Na hat ennyi lenne:)
Ha lenne lehetoswegem en kicserelnem a beatmanI-t II-re.:)
Szvsz Freecom powa!:) -
Biaggio
őstag
Ár szempontból nem biztos, hogy legjobb befektetés a 8-as CD:))
-
Edgeri
senior tag
Szia!
Nekem van egy Verbatimom olyan 3 hónapja. Rosszat nem tudok róla mondani.
Egy negatív: elem max csak 3,5 órát bír.
Ezt növeltem úgy, hogy vettem még +2 tölthető elemet (2000 HUF), és így tudom cserélni, ha lemerül az egyik.
Infó:
http://www.cd-rmedia.co.uk/cgi-bin2/cdrmedia/details.pl?id=vmp3 -
deepwell
aktív tag
osszehasonlitas keppen...
verbatim:
[L]http://www.verbatim-europe.com/productinfo/digitaldevices/mp3player.shtml[/L]
freecom:
[L]http://www.ebolt.hu/ProductDetail.php?ProductID=72873&CategoryID=68&nextpage=%2FProductTree.php%3FPPP%3D10%26SP%3D0%26OrderBy%3DPrice%26OrderType%3DASC%26Manufacturer%3D%26CategoryID%3D68[/L] -
deepwell
aktív tag
:) azert hagytam a telefonszamot hogy ne keljen ezt mind leirnom, de ugy latszik nem kerulhetem el a vegzetem :)
tehat .... van egy Pioneer KEH-P8650 es auto radiomagnom, ami 3 eves, de akkor a top model volt :) tud CD tarat vezerelni, es meg ezen felul egy AUX bemenete is van .... CD-taram nem volt, es ugy gondoltam, mivel ez a verbatim tavvezerlos, meg azon van a kijelzoje is, ami egyebkent tudja az ID3 mat .... tokeletes lesz .... de mint kiderult kozben, a magnomhoz kellett volna venni egy P-csatlakozora kapcsolhato elektronikat, es azon keresztul jonne az aux .... ez a kis mutyur 15 -20 rongy lett volna, igy vettem inkabb egy CDtarat 30 er ... de maradt egy nem hasznalt MP3 lejatszom, mivel, vagy itthon vagyok, vagy a kocsiban, es mind a ket helyen van zenem :)
nah ez van .... nekem 31ezrembe kerult, remelem valaki nagyon orulni fog neki hogy 24 er megkapja :) -
-
Cathfaern
nagyúr
OK, kösz a válaszokat,de én a két cucc közötti különbséget kérdeztem:)))
EGYÉBKÉNT deepwell:
Miért adod el? Azt gyanítom, hogy nem azért mert egy nagy rakás szar,de gondolom valamiért nem tettszik. Vagy tévedek? -
Ketama
aktív tag
Nemrég én is gondolkodtam, hogy veszek egyet az említett 2 cuccból. Aztán nézelődtem a neten, meg az üzletekben és ami a legjobban megfogott az a Sony D-CJ501.
Főbb indokok:
- normál méretű cd-vel megy, tehát audio cd-t is lehet vele hallgatni
- van id3 tag kijelzés
- jól néz ki
- korrekt kidolgozás, minőség (méiscsak Sony :DD -
deepwell
aktív tag
ven egy verbatimom, teljesen uj, egyszer lett kiprobalva, 24000 elviheto, nagykerben 26+afa. Megvan minden alkatresze, + ajandek 4db Primedisc RW CD termeszetesen 8cm es .... hivjal fol es megbeszeljuk: 06-209-654-132
-
Cathfaern
nagyúr
Nos, kérdezhetném azt is,hogy melyik cég írható CD-i jobb, de mégsem ezt fogom:)
Szóval a kérdés: Melyikük 8cm-es CD-s lejátszója a jobb? A Freecom féle Beatman II vagy a Verbatim féle ''nemtudommi''?
+1 kérdés: Hol lehet a Verbatim félét beszerezni, és mennyiért?
Aktív témák
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest