- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mini-ITX
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Plazma TV topic
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Igen emiatt néha "bánom" hogy nem R3 lett, de ha egyszer ez tetszett
Gondolkodom utólagos szigetelésen, már rögtön az elején gondoltam rá, csak drága mulatság - pont amiket Recon is linkelt
Ennyi pénzért előbb elkezdek barkácsolni igényesen, hátha meg tudom oldani. A HDD-k zúgása így 2 nap távlatából nem múlt el, talán egy kicsit jobb csak. A ház sosincs mozgatva, de nem akarok rá ilyen szempontból "vigyázni", azt akarom, hogy masszív és mindig mobil legyen. Szerintem a következő lépés a gumibakok filcre cserélése lesz, meg úgy alleszusammen a kísérletezés.
Illetőleg februárban szeretnék egy új CPU hűtőt, és valami extrém halk ventit, egy 8 és egy 14 centiset. Ha ezek meglesznek, és a búgást megoldom, akkor a vízhűtést csókoltatom
ui.:
Recon, akkor vagy nem vagyunk érzékenyek ugyanúgy, vagy az XL-hez jobb ventik vannak, mert ezektől megőrülök
Persze teljesen leszabályozva csend van, de akkor a légszállítás is zéró.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest