- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Senki sem töröl ennél jobban
- Fujifilm X
- Mini PC
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Igen emiatt néha "bánom" hogy nem R3 lett, de ha egyszer ez tetszett
Gondolkodom utólagos szigetelésen, már rögtön az elején gondoltam rá, csak drága mulatság - pont amiket Recon is linkelt 
Ennyi pénzért előbb elkezdek barkácsolni igényesen, hátha meg tudom oldani. A HDD-k zúgása így 2 nap távlatából nem múlt el, talán egy kicsit jobb csak. A ház sosincs mozgatva, de nem akarok rá ilyen szempontból "vigyázni", azt akarom, hogy masszív és mindig mobil legyen. Szerintem a következő lépés a gumibakok filcre cserélése lesz, meg úgy alleszusammen a kísérletezés.
Illetőleg februárban szeretnék egy új CPU hűtőt, és valami extrém halk ventit, egy 8 és egy 14 centiset. Ha ezek meglesznek, és a búgást megoldom, akkor a vízhűtést csókoltatom

ui.:
Recon, akkor vagy nem vagyunk érzékenyek ugyanúgy, vagy az XL-hez jobb ventik vannak, mert ezektől megőrülök
Persze teljesen leszabályozva csend van, de akkor a légszállítás is zéró.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondolkodom utólagos szigetelésen, már rögtön az elején gondoltam rá, csak drága mulatság - pont amiket Recon is linkelt 
Persze teljesen leszabályozva csend van, de akkor a légszállítás is zéró.