- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
hoffman_ #674 üzenetére
Tény hogy nem a legjobbak a gyári ventik de kis fordulaton szerintem megállják a helyüket.
Viszont holnap én is kicserélem őket ha más nem akkor csak egy teszt erejéig a 120P-re.Halk gépet akarsz akkor lehet R3-at kellett volna venned vagy a mostanit leszigetelned de ettől függetlenül szerintem az asztalon való elhelyezés sosem lesz a halk gép barátja.
Esetleg az imént említett szőnyeg, szivacs, filc alápakolással csillapítható a mozgó alkatrészek által keltett, rezonanciás zaj.
Ha nem mozgatód a házat akkor talán ki is vehetnéd a tartósínből a vinyókat és a ház aljába tehetnéd őket egy szivacs darabra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BeQuiet PURE LOOP 2 360mm
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest