-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zoltanz
nagyúr
Addig pirítsd a rizst amíg olyan 80-90 C fokos nem lesz, rakhatsz bele hagymát egészben is. Ha kész lazítsd fel egy villával pl.
Otthon is szeretek enni, de jó étteremben is csak steril tiszta legyen, WC tisztaság, stb, pl szeretem a grillsütőlapon készült ételeket, mert azokat könnyű tisztántartani, és kúltúráltan is néz ki sztem. Otthon is a villanytűzhelyt kultiválom is frankó.
-
zoltanz
nagyúr
Fagyasztva fél év valamint van néhány féle amit 1 év. Kiolvasztás után fel kell használni amilyen hamar csak lehet, én egy héten belül felhasználom általában.
philoxenia
Inkább a romás konyha nekem túl sokféle fűszerből áll azért nem tetszik, már nem lehet érezni a harmóniát, sztem.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
philoxenia #1779 üzenetére
Mondjuk én nem rakok mindenbe vegetát hasonlókat, babérlevelet, agyonfűszerezve, amolyan romásan főzni... Igaz így több időt igényel, jóízűre beállítani az ételt, de megéri.
A húst szokták forrázni is azthiszem ha túl marhahús aromás pl. -
zoltanz
nagyúr
válasz
philoxenia #1779 üzenetére
Na márt ezt is tudom, köszönöm, amúgy igen sok paradicsommal szoktam készíteni és csak friss alapanyagokból lehetőleg. Nekem hál isten ritkán sok a a savam eszek mindent mint a güzü.
Piát egyedűl a gyümilevesben szeretem pl valami likőr cherry brandy vagy hasonló. -
zoltanz
nagyúr
válasz
philoxenia #1769 üzenetére
Én sem rakok bele majorannat, vörösbort sem, rakok bele viszont őrölt köményt is. Aztán néha pikánsan csinálom több csípős fűszerpaprikával, van amikor nem és egy kevés tejszínnel.
Ui: A fűszerpaprikával vgyázni nem az elején belerakni mert megkeseredhet állítólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged