Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Hordozható NAS-sal készül novemberre a UnifyDrive
- OLED TV topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A saját fejlesztésű pellikulák nagyon segítik a TSMC-t
Hirdetés
-
Jól felszerelt, 4K-s üzleti monitor a Philips értelmezése szerint
ph A 68,58 cm-es képátlójú, láncba köthető újdonság Thunderbolt 4/USB Type-C dokkoló is egyben.
-
Elstartolt az Ulefone 5G-s, hőkamerás strapatabletje
ma Mindent egyszerre kínál egy készülékben, hagyományos Armor 4 Ultra is akad.
-
Meghökkentő méretű adatközpontot építenek Nagy-Britanniában
it Igazolást nyert, hogy a szigetországi beruházásba 13 milliárd dollárt fektetnek.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
veterán
válasz philoxenia #1769 üzenetére
Én sem rakok bele majorannat, vörösbort sem, rakok bele viszont őrölt köményt is. Aztán néha pikánsan csinálom több csípős fűszerpaprikával, van amikor nem és egy kevés tejszínnel.
Ui: A fűszerpaprikával vgyázni nem az elején belerakni mert megkeseredhet állítólag.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
veterán
válasz philoxenia #1779 üzenetére
Na márt ezt is tudom, köszönöm, amúgy igen sok paradicsommal szoktam készíteni és csak friss alapanyagokból lehetőleg. Nekem hál isten ritkán sok a a savam eszek mindent mint a güzü.
Piát egyedűl a gyümilevesben szeretem pl valami likőr cherry brandy vagy hasonló.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
veterán
válasz philoxenia #1779 üzenetére
Mondjuk én nem rakok mindenbe vegetát hasonlókat, babérlevelet, agyonfűszerezve, amolyan romásan főzni... Igaz így több időt igényel, jóízűre beállítani az ételt, de megéri.
A húst szokták forrázni is azthiszem ha túl marhahús aromás pl.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
veterán
Fagyasztva fél év valamint van néhány féle amit 1 év. Kiolvasztás után fel kell használni amilyen hamar csak lehet, én egy héten belül felhasználom általában.
philoxenia
Inkább a romás konyha nekem túl sokféle fűszerből áll azért nem tetszik, már nem lehet érezni a harmóniát, sztem.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
veterán
Addig pirítsd a rizst amíg olyan 80-90 C fokos nem lesz, rakhatsz bele hagymát egészben is. Ha kész lazítsd fel egy villával pl.
Otthon is szeretek enni, de jó étteremben is csak steril tiszta legyen, WC tisztaság, stb, pl szeretem a grillsütőlapon készült ételeket, mert azokat könnyű tisztántartani, és kúltúráltan is néz ki sztem. Otthon is a villanytűzhelyt kultiválom is frankó.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
veterán
válasz Timocicu #1812 üzenetére
A villanytűzhelyt is hasonló okok miatt, nekem igényesebbnek tűnik nem piszkolódik úgy, mint egy gáztűzhely, könnyebb takarítani is mutatósabb is.
Nem kötelező megfogni mindent ha fölérakja a kezét 1-2 cmre és hozzáad képzeletben 10-20 C fokot és kész.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen