-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zoltanz
nagyúr
Addig pirítsd a rizst amíg olyan 80-90 C fokos nem lesz, rakhatsz bele hagymát egészben is. Ha kész lazítsd fel egy villával pl.
Otthon is szeretek enni, de jó étteremben is csak steril tiszta legyen, WC tisztaság, stb, pl szeretem a grillsütőlapon készült ételeket, mert azokat könnyű tisztántartani, és kúltúráltan is néz ki sztem. Otthon is a villanytűzhelyt kultiválom is frankó.
-
zoltanz
nagyúr
Fagyasztva fél év valamint van néhány féle amit 1 év. Kiolvasztás után fel kell használni amilyen hamar csak lehet, én egy héten belül felhasználom általában.
philoxenia
Inkább a romás konyha nekem túl sokféle fűszerből áll azért nem tetszik, már nem lehet érezni a harmóniát, sztem.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
philoxenia #1779 üzenetére
Mondjuk én nem rakok mindenbe vegetát hasonlókat, babérlevelet, agyonfűszerezve, amolyan romásan főzni... Igaz így több időt igényel, jóízűre beállítani az ételt, de megéri.
A húst szokták forrázni is azthiszem ha túl marhahús aromás pl. -
zoltanz
nagyúr
válasz
philoxenia #1779 üzenetére
Na márt ezt is tudom, köszönöm, amúgy igen sok paradicsommal szoktam készíteni és csak friss alapanyagokból lehetőleg. Nekem hál isten ritkán sok a a savam eszek mindent mint a güzü.
Piát egyedűl a gyümilevesben szeretem pl valami likőr cherry brandy vagy hasonló. -
zoltanz
nagyúr
válasz
philoxenia #1769 üzenetére
Én sem rakok bele majorannat, vörösbort sem, rakok bele viszont őrölt köményt is. Aztán néha pikánsan csinálom több csípős fűszerpaprikával, van amikor nem és egy kevés tejszínnel.
Ui: A fűszerpaprikával vgyázni nem az elején belerakni mert megkeseredhet állítólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- eBay
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Projektor topic
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Hangszórók topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged