Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki-HUN1978
senior tag
Sziasztok!
A véleményeteket ill. segítségeteket szeretném kérni!
Leszögezném,hogy megrögzött szimulátoros vagyok, autós játékot csak kormánnyal nyomok, mert úgy igazi a feeling.
(az arcade játékokat nem tartom semmire)PC-m van, főleg a GTR2-vel és a Race07-tel tolom. ( ezek a pc-re kiadott valaha -általam legjobbnak- vélt szimulátorok)
A FM3-ról láttam néhány videót,utána olvasgattam és olyannyira megfogott a látvány, hogy komolyan elkezdtem gondolkodni a konzol vásárlásán. No meg unom, hogy minden évben egy valag pénzt rá kell költsek a pc-re, hogy normálisan fusson egy-egy game.
1.
A játék grafikáját láttam, hogy gyönyörű, viszont a játék fizikája is meggyőző???
(Erre a kérdésre legfőképpen olyanok válaszát várom akinek van összehasonlítási alapja, vagyis játszott már a GTR2-vel vagy a Race07-tel.)
Ezekhez a játékokhoz képest milyen az autók irányíthatósága ill. az irányítás valósághűsége?2.
Az ideális kanyarívet mutató csíkot ki lehet kapcsolni?
3.
Jah igen, a kormányoknál a Force Feedback mennyire működik, ha van egyáltalán konzolnál?Előre is köszönöm a válaszotokat!
Üdv: Doki
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Warships
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Linux kezdőknek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xbox One/Series X lemezes játékok korrekt áron eladóak/10.000Ft felett ingyen Foxpost
- Astral Chain - Nintendo Switch
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xbox One S All-Digital Edition 1TB + kontroller + doboz szép állapot, kipróbálható
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(az arcade játékokat nem tartom semmire)