Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Autós kamerák
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #5015 üzenetére
A szabályok szerint zavarmentes tiszta kör várt Kimire. Egy ember hibázott amit ő maga is érzett a bocsánat kérése miatt, sem a sértettnél sem a felügyelőknél nem lökte ki a biztosítékot ennyi. Ezek a tények. De amikor a tények ellenére megy a duma "Mekiék el tudták intézni, hogy a pilótáiknak tiszta zavarmentes körük legyen, hiába na, hiányzik Ross Brawn" ami egyszerűen ebben az esetben nem igaz, míg ha az egész évre nagyon is az akkor nemcsoda hogy megint kiújulnak majd az indulatok. Én pl ez a szemlélet mód miatt szoktam néha ezekre az írásokra reagálni, mert olyan magyar politika szerű érzetem kezd lenni ezektől az irományoktól.
-
Thrawn
félisten
válasz
hunnylander #5015 üzenetére
Aha, szóval 'lement redőnnyel' az sem zavarta volna ha kisbalták potyognak az égből
Na igen Ross Brawn távozását megsínylette a Ferrari, ki tudja mikor jön vissza a szabadságáról.
Aktív témák
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest