Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
#70869248 #40118 üzenetére
a visszajelzések sokkal nagyobb fontosságot kapnak,
Attól függ, hogy mit lehet elvárni ilyenkor a pilótától. Pl.: azt, hogy jobb vagy rosszabb lett az új elemtől az autó, akármelyik meg tudja mondani. Azt is meg tudják mondani, hogy hol nincs meg a kellő tapadás, stb... De pl. azt egyik sem tudja megmondani, hogy mit kellene változtatni a kérdéses részen, vagy elemen, mert nem mérnökök.
Innentől kezdve nem tudom, hogy hol lehetne különbség pl. Massa és Kimi között, vagy akár Alonso között. Ő sem mérnök.
Azt pedig tudjuk, hogy akik az F1-ben versenyeznek 1 kör alatt is érzik, a változtatást az autón. Mikor hibáznak szinte pontosan meg tudják mondani, hogy hány tized, vagy század másodperc ment el ott. A telemetria adatok, és a köridő adatok is megmutatják, hogy jobb lett-e az autó az új elemmel.Szóval nem értem, hogy miben lenne jó egy Alonso ezen e téren, mint a 2 Ferraris
-
bdav
őstag
válasz
#70869248 #40118 üzenetére
"Szvsz most sok minden a Ferrari-n múlik"
tavaly és tavalyelőtt is ugyanezt éreztem Kimin. Az h. tavaly Massa előtte végzett a pontversenyben, önmagáért beszél.
Male: "Ferrari szurkolók nem számítanak? " de de másképp. most kifejezetten a Kimi-drukkerek "evolúciójára" akartam hivatkozni
NEKIK különösen fájhat a dolog
Aktív témák
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged