- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
#70869248 #40118 üzenetére
a visszajelzések sokkal nagyobb fontosságot kapnak,
Attól függ, hogy mit lehet elvárni ilyenkor a pilótától. Pl.: azt, hogy jobb vagy rosszabb lett az új elemtől az autó, akármelyik meg tudja mondani. Azt is meg tudják mondani, hogy hol nincs meg a kellő tapadás, stb... De pl. azt egyik sem tudja megmondani, hogy mit kellene változtatni a kérdéses részen, vagy elemen, mert nem mérnökök.
Innentől kezdve nem tudom, hogy hol lehetne különbség pl. Massa és Kimi között, vagy akár Alonso között. Ő sem mérnök.
Azt pedig tudjuk, hogy akik az F1-ben versenyeznek 1 kör alatt is érzik, a változtatást az autón. Mikor hibáznak szinte pontosan meg tudják mondani, hogy hány tized, vagy század másodperc ment el ott. A telemetria adatok, és a köridő adatok is megmutatják, hogy jobb lett-e az autó az új elemmel.Szóval nem értem, hogy miben lenne jó egy Alonso ezen e téren, mint a 2 Ferraris
-
bdav
őstag
válasz
#70869248 #40118 üzenetére
"Szvsz most sok minden a Ferrari-n múlik"
tavaly és tavalyelőtt is ugyanezt éreztem Kimin. Az h. tavaly Massa előtte végzett a pontversenyben, önmagáért beszél.
Male: "Ferrari szurkolók nem számítanak? " de de másképp. most kifejezetten a Kimi-drukkerek "evolúciójára" akartam hivatkozni
NEKIK különösen fájhat a dolog
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged