Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
Get data back, ismeri az ms formazasi algoritmusat, ha nem masoltak ra sok adatot, akkor szinte maradektalanul visszahoz minden.
Sajnos fizetos, de nekem visszahozott 20 giga adatot szoval ugydontottem h megveszem.. :) -
Goo
csendes tag
Nem tudtam visszaállítani, sajnos... Egy napig próbáltam mindenféle jobbnál jobb progival, de eredménytelenül. Azért köszi.
A dolog története annyi, hogy nekem az elsődleges partíción (C) WinXP volt, a logikain egy Win98 (D), és a maradékon cucc (E). Nos a haverom okosan kiszedte a vinyómat, valami hülyeség miatt és matatott. Aztán kitalálta, hogy leformázza a SAJÁT rendszerpartícióját. Neki a ''C''-n volt egy Me, ami alól formázott, és a ''D''-n egy XP, amit formázni AKART. De mivel az Me a partíciókat átrendezi az elsődlegesek kerültek előre. Gondolom innen egyértelmű. Nem figyelt és elbénázta.
Nekem nem voltak komoly file-jaim a partíción, de mondjuk azt a nagyon sok beállítást, registry buherálást sajnálom. Meg a leveleimet... -
Dilikutya
félisten
olyan helyreállitás nincsen, hogy ne a többi file-t hanem az oprendszer maradjon meg. ha unformat nem segitett nemtom próbáld meg adatmentő progikkal ESETLEG, pl Easyrecovery vagy nemtom mi van még. de sokat ne remélj, nem tudom format-nál mennyire segitenek ezek, nem hiszem. amugy hogy lehet rendszerparticiót véletlenül leformázni, milyen rendszer volt rajta?
-
Goo
csendes tag
Szisztok!
Sokadik majdnem hasonló problémával fordulok hozzátok, de nagyon kéne a segítség, mert különben kitépem a hajam..
Csütörtökön volt a szülinapom és egy szerencsétlen ''véletlen'' folytán a lakótársam leformázta a rendszerpartíciómat amíg nem voltam otthon.
Persze próbálta valahogy kijavítani a dolgot, de eléggé elszúrta, mert kb 20kb adatot MÁSOLT rá (unformat). Ezek után még a meglévő két oprendszere(ME,XP) is létrehozta rajta a maga szemetét.
A kérdésem csak az lenne, hogy van-e valami mód arra, hogy visszakapjam a partíción lévő rendszert, tehát ne a file-okat, hanem mondjuk egy alapot, amit a telepítő meg tud repair-olni, hogy ne kelljen mindent újra beállítgatni.
A segítséget előre is köszönöm!!
Goo
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest