- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- Milyen TV-t vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
Goo
csendes tag
Nem tudtam visszaállítani, sajnos... Egy napig próbáltam mindenféle jobbnál jobb progival, de eredménytelenül. Azért köszi.
A dolog története annyi, hogy nekem az elsődleges partíción (C) WinXP volt, a logikain egy Win98 (D), és a maradékon cucc (E). Nos a haverom okosan kiszedte a vinyómat, valami hülyeség miatt és matatott. Aztán kitalálta, hogy leformázza a SAJÁT rendszerpartícióját. Neki a ''C''-n volt egy Me, ami alól formázott, és a ''D''-n egy XP, amit formázni AKART. De mivel az Me a partíciókat átrendezi az elsődlegesek kerültek előre. Gondolom innen egyértelmű. Nem figyelt és elbénázta.
Nekem nem voltak komoly file-jaim a partíción, de mondjuk azt a nagyon sok beállítást, registry buherálást sajnálom. Meg a leveleimet...
Aktív témák
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Horgász topik
- iPhone topik
- Linux haladóknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest