- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirTom
tag
válasz
zolikaDB #2631 üzenetére
köszi, majd legközelebb letesztelem mit lehet magasabb fordulattal kezdeni jó hővezető, majd nézem mit bír a furó túlmelegedés nélkül. Itt tényleg a fordulat lehetett a gond. Itt csak az aluminium fúrása jelentette a gondot, a forgács beszorult, aztán nyekk, nincs belső sűritett levegő, csak külső,meg itt nem divat a belső hütésű szerszámok, ráadásul a gép másik oldalán álltam, kezemben az elszívóval, amíg kerültem a gépet, az addig nyomta a furót lefele..
Mostmár teljesen össze is vagyok zavarodva a nevét illetően
amivel mi dolgozunk az Carbon Fibre/Karbon kompozit(esetleg, ha van ilyen magyarul) mi karbonnak hívjuk, fekete, és porzik forgácsolás közben, és most már abban sem vagyok biztos, hogy a kevlár az Carbon,mert kevlárra sárga anyagok jönnek a guglin,mint az aramidra, és nem úgy tűnik, hogy szénszálas lenne.
egy F1-es cikkben meg ez van, teljes a káosz....
A legfontosabb alkotóelem a szénszálas műanyag (kevlár), melyből az aerodinamikai elemek készülnek. Ez az anyag kétszer merevebb, mint az acél, de ötször könnyebb annál. A szénszálas anyagot „szövetként”, 50 méter hosszú csíkokban, másfél méter átmérőjű, hatalmas bálákban tárolják. Ilyenkor hasonló állagú, mint a tapéta. Ezeket a bálákat fagyasztókban tárolják -19ºC-on, mivel szobahőmérsékleten megkeményedne az anyag.Igy néz ki az autón :
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest