Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morales72
csendes tag
válasz
DeFranco #52956 üzenetére
Rendben, ezeket még megnézzük, köszönöm!
Gyertyákban (NGK) 30 ezer van. Cserélném azokat is. Hátha.Egyébként az autóval megjártam Monacót és most Horvátországot. Nem hagyott ott, csak lefőttem, amikor a pályán az emelkedőn 70-re lassulva vártam, hogy mikor jön a vízszintes. Persze felmerül a kérdés, hogy miért mentem vele külföldre... Azért, mert amúgy bosszantóak ezek a hibák, de az autó ezekkel együtt is már 55 ezer km-t ment nálam (267 van benne), és indul, megy, megáll, jó vezetni stb.
Jó lenne, ha kiderülne, mi a baja. Végső esetben városi szaladgálósnak teljesen jó, sőt, csak külföldi történetekkel már nem szeretném bántani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Whisky topik
- Path of Exile 2
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- További aktív témák...
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest