Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Én vittem magammal a telepekre "használtautó-szakértőt" (nem szereti ha autószerelőnek hívják
) előzetesen letelefonáltam a nepperekkel, hogy szakival megyek, és szeretnénk kivinni a kocsit kipróbálni forgalomban, még így is két helyen ott helyben derült ki hogy jaaaa hát ki van vonva / vagy épp el van törve az első rugó(!)... kösz hogy kijöhettem, viszlát...
De szerintem ez a "második legjobb" megoldás azután hogy tényleg beviszed szervizbe átnézetni (persze ahhoz 1-2 hétre előre be kell jelentkezni, oda kell juttatni a kocsit, le kell egyeztetni az eladóval, valahol jogos hogy ennyi idő alatt kétszer eladná, és ezért foglalóztat... szóval nehéz ügy ez).
-
Tudod Te jól miért vettem új autót, ettől az összes problémától megkíméltem magam (és nyakamba vettem másokat, de akkor is
). Mondjuk az ügyeskedő magáneladó se jobb, aki meg hibás autót megkendácsolva ad el, amit -ha nincs szerencséd- vagy Te vagy a bénább átnéző szerelő nem vesz észre, és akkor megint jön a rohangálás meg a kiabálás és a fenyegetőzés...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Moccamaster Cup-one - fekete
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest