- Micro Four Thirds
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525 #3001 üzenetére
Hoppá mire jöttem rá! Az egyik "TIMESTAPPED" sem ér semmit, egyenként beállítottam, hogy arról keresse és még a legpopulárisabbra sem talált ezek szerint már nem él, lehet nálad azért megy mert még mikor még működött akkor elmentette a gépedre és gondolom ha volt is újratelepítésed ha lementetted majd visszamásoltad akkor ha ezeket le is lőtték már a gépeden lévő adatbázisból tud még dolgozni. Ezeket tesztelve talált szöveget:
- google search
- lyrics.wikia.comés még erre párat de az előbbi kettő mellett nincs értelme: darklyrics.com
Mivel számít a sorrend ezért amit te is linkeltél kép ez a sorrend most:
A darklyrics-et azér tettem előrébb mert ez keveset talál - rock zene inkább érthető "dark" de azok között volt időzített is az énekelt sor jelölésével aztán a wikia.lyrics majd a végső csapás a gugli.
+ Ha ami nem működik kihagyod a keresésből akkor gyorsabban is a végére ér, hiszen nem pörgeti a SEMMIT.
Vicces de a Minilyrics dalkeresője egyáltalán nem működik, gondolom már egy jó ideje, nekem fel sem tűnt mivel vagy 7 éve használom és azalatt tisztes adatbázisa összejött a zenéimnek, új zenét meg ritkán hallgatok vagy akkor is magyart és ezért fel sem tűnt. Úgyhogy ment a levesbe a Minilyrics is. (a vírusírtó fórumon írtam pont arról, hogy nem kell leragadni egy programnál mert MINDIG van ALTERNATÍVA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- OpenWRT topic
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Micro Four Thirds
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest