- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
Kékes525 #2955 üzenetére
Szia!
Én biztos nem állítottam őket rejtettre. Minek is tenném, meg véletlenül megcsinálni az szinte esélytelen? Total commanderben ki van téve a rejtett/rendszerfileok láthatóságát kapcsoló parancs ikonként. Használom is sokszor. Így lett meg a bűnös file, csak tudnom kellett hol és mit keressek
Használni szoktam az MP3Tag nevű progit és lehet azzal csináltam valahogy. Tudom, hogy ki lehet vele menteni, de az sem rejtettként hozza létre.Azt nem tudtam, hogy nem kötelező a fileban lennie a képnek, hanem lehet külön is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Hardcore café
- EA Sports WRC '23
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged