- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Aktív témák
-
Club
őstag
Tehát akkor 4200?
nemakarok annyit kiadni érte, mivel ajándéknak lesz!
És nemakarok kapcsiból egy 36-38gubás karesszal indítani.-) -
Hun'reeth
őstag
Azért arra az apró tényre felhívnám az R9600-as mellett kardoskodók figyelmét, hogy a Ti4200-R9600pro nem egy árkategória. Úgyhogy neduddki (#22) -val értek egyet! ;]
-
Club
őstag
Na vááájunk csöppet!
Én nem amiatta aggódom, hogy a directx 9-nél használt élkisiomítás, meg kitugya még miféle fűzfánfütyülős effekt nem fog működni, hanem kicsit attól vagyok para, hogy nem olyan kártyát veszek, ami támogatja a directx 9-et, akkor a jövőben megjelenő programok egy része el sem fog indulni!
Ennyi a gubanc:-) -
Club
őstag
A válaszokat eddig köszönöm!
De bővült a kör!
Mit szóltopk egy geforce fx5600-hoz?
olcsóbb is mint a 9600, és nem sokkla tröbb, mint a ti4200.
Vajon hol ebben a bibi?? -
Keitaro
addikt
válasz
J.J. András #39 üzenetére
Egyszerűen felül írja
-
HiperG
addikt
Dirext9 fontos lesz ha még nem késtem el akkor ti4200 alternatívája egy 9600 Pro ami már directx 9-es :)
-
Elrood
őstag
1. Vice City DX9-n fut, ha nincs fenn neked, automatikusan felrakja.
2. A DX9b -ben biztonsági javítások vannak, semmi + optimizáció. -
szepi79
őstag
válasz
J.J. András #33 üzenetére
''de ha jól tudom, van belőle ''a''-s és ''b''-s is ? melyiket tegyem fel ?''
''okés, akkor leszedem DirectX 9.0b-t''
Most akkor felteszed, vagy leszeded? :DDD
''...ő pedig egy Kezdőtől nem rossz![I/] felkiáltással elővett egy szívószálat...'' -
Cathfaern
nagyúr
válasz
J.J. András #29 üzenetére
A b-t tedd fel, ez az újabb. Ha jól tudom a Vice City-hez még nem kell a DX9.
-
szepi79
őstag
válasz
J.J. András #29 üzenetére
A ''b''-t.
(Az idézeted a Ford Fairlane-ből van?) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
J.J. András #27 üzenetére
Nem lesz lasabb.
-
J.J. András
őstag
én arra lennék kíváncsi, hogy a DX 8.1-et támogató kártyám, lassabb lesz a DirectX 9.0 alatt ha azt felteszem most ??? ,mert ugye a WinXP alapból a DirectX 8.1-et teszi fel, nem ?
-
Nowhereman
őstag
Milyen gépbe lesz? mert mondjuk egy 500-as ösmasszívumba még az mx440-es is túlzás.
A marha nagy tapasztalat szerint az egy generációval idősebb kártyát egy erősebb proci még izomból megoldja, két generáció pedig már akkor is csak kínlódás. szerintem mégis egy 9500/9600-as lenne a megoldás. Az ok: nemsokára már nem lehet majd kikapcsolni az AA-t/ami kb. 1 kövér generációt jelent/, akkor pedig a 4200 sem fog sokkal jobb lenni a tnt2-nél. -
Móci
addikt
Én a pro változatra gondoltam az sztem tényleg gyorsabb. De nem 1 zacskós.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #21 üzenetére
Ez OK, de Club ezt írja: ''úgyanis most a gépben egy tnt 2 van
és tökön televan,hogy csomó új program csak geforceokkal megy''
Ez alapján neki 3 év múlva még a most vett kártyája lesz. És akkor ebbe nem számoltuk bele azt, hogy lehet, hogy felgyorsul a fejlődés (persze akár lassulhat is, de ez már kezd messze vezetni :P) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #16 üzenetére
Jó igaz, a ''nem is olyan sokára'' kicsit túlzás. De ezt leszámítva igaz. Nagyon sok olyan játék van már, ami pl. nem indul el csak DX7-et HW-san támogató kártyán.
-
bdav
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #18 üzenetére
hl2 jövöre??? én ugy tudtam h. már idén (söt szept 30. volt az eredeti dátum; fél évet csak nem tolnak rajta - bár történt egy s más, lehet h. én vagyok lemaradva).
mellesleg 1. hsz-re: milyen kártyáról váltanál? nekem pl. egy gf2 mx400 van ehhez képest bármi más már megváltást jelentene. ti4200 nem rossz kari a mostani lowend felhozatalt egyértelműen veri, és nem is drága. DX9 ficsörök: sztem amig az fps elég magas jo felbontáson, addig nem számít. Hl2 is tuti fog menni a dx8.1-es karikon csak nem lesz olyan szép. -
Keitaro
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #16 üzenetére
Mé, Mother Nature má most se megy :DDD
-
Móci
addikt
Sztem érdemes beszerezni egy 9600-t. Az talán még picivel gyorsabb is.
-
Club
őstag
Ez mind szép, és nemes!
DE mivel nem nekem kell, hanem apámnak ő iylen gém mániás, ezért oylan kell, hogy emennyen rajt minden akadás nélkül!
Oké, hogy butitom néhol a grafikát, de mennyen minden!
Ha nem feltétlenl 1600*1200-ban, akkor monnyuk 1024*768
ennyi:-))
Csak nemtom hogy nemjárok e ugy evvel a diractx 9-el, mint régebben a geforceokkal, úgyanis most a gépben egy tnt 2 van
és tökön televan,hogy csomó új program csak geforceokkal megy
szal ennyi:-) -
MUŁĐER
addikt
Ja, egy használt 9500 pro lenne a legjobb választás, nem valahol árulnak itt a PH!-n egyet nem is drágán!
-
MLaca
őstag
Szerintem rakd fel :DD - oké, szal tréfa félre: a 4200-as ugyan olcsó és (bár ez igényektől függ) valószínüleg még vagy fél évig meg fog felelni, de a helyedben én inkább egy 9600-as ati szintjén gondolkoznék. Ezek sem olyan drágák már, a ti4x00 ideje meg már lejárt. GeForce FX 5xx0-est meg az nvidia butaságai és a kártyák adottságai miatt nem ajánlok. Nem vagyok fanATIc, sőt, eddig nvidiot voltam, de most semmi pénzért nem kéne...
-
WN31RD
addikt
Használtan elég olcsón lehet Ti4200-eset venni, szerintem jobban megéri, mint valami nagyon drága kártya. A videókátyák a leggyorsabban elavuló cuccok között vannak, nem érdemes 2 évre előre tervezni. Feltehetően, ha most veszel egy Ti4200-est, aztán egy év múlva veszel egy Radeon 9800-at, és eladod a Ti4200-est, összességében olcsóbban megúszod, mintha most vettél volna 9800-at.
-
Club
őstag
szóval:
elmondom mégeccer, hátha bután fgalmaztam:-)
Szóval nemtom hogy a TI 4200-as-on elmegy-e majd minden játék még monnyuk 2 évig!
Ez a gondom:-)))) -
sirály12
őstag
Szerintem ne rakd fel.
Még nem nagyon vannak oan gamék amiknek kellene az a 9-es. -
Club
őstag
Nos!
A lecke fel van adva!
Videókártyát kell újítani!
A ti4200 jó választásnak tünik, mert uyge anygailag nemhiszem hogy megengedhetek kapásból egy 9800-t magamnak:-)
De jő a nagy kérdés:
VAJON MIRE JÓ EZ A DRIECTX 9?
Ugyanis a ti4200 tuti hogy még egy ideig oylan kártya lesz, amin elmegy minden!
DE!
Mivel ugye nem támogatja a directx 9-et, ezért dilemmában vagyok!
Egyáltalán kihasználja bármi is ezt a 9-es driektx-et?
köszönet!
Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Cyberpunk 2077
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Windows 11
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.27 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest